Newsroom

Newsroom

Τρία βραβεία για την ΑΒ Βασιλόπουλος στα RETAIL BUSINESS AWARDS 2017

Η εταιρεία αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά «Retail Franchisor of the year»

5a8458991dc5243c148b4613

H AB Βασιλόπουλος για μια ακόμη χρονιά ξεχώρισε στα RETAIL BUSINESS AWARDS, αποσπώντας τρία νέα βραβεία. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, παρουσία πολλών εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος διακρίθηκε στις παρακάτω κατηγορίες:

• Retail Campaign για την πρωτοποριακή καμπάνια «Γιατί εδώ», που αναδεικνύει τους ισχυρούς δεσμούς της εταιρείας με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές της.

• Retail Store Super Market για τον ξεχωριστό σχεδιασμό και τη μοναδική αγοραστική εμπειρία που προσφέρει το νέο κατάστημα ΑΒ στην οδό Μητροπόλεως 72 στην Αθήνα.

• Retail Franchisor of the Year για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, για τις καινοτόμες επιχειρηματικές λύσεις και πρακτικές που εφαρμόζει στο πεδίο του Franchise.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος για μια ακόμη χρονιά απέσπασε διακρίσεις που επιβεβαιώνουν την επιτυχημένη πορεία της στην ελληνική αγορά τροφίμων. Αναλαμβάνοντας την ευθύνη του ηγετικού της ρόλου, κάνει κάθε μέρα 79 χρόνια τώρα πράξη το όραμά της να προσφέρει το καλύτερο, με οδηγό την καινοτομία και τον σεβασμό στην ελληνική κοινωνία που την έχει φέρει στην πρώτη θέση του εγχώριου λιανεμπορίου.

Τα RETAILBUSINESS AWARDS διοργανώνονται για 16η συνεχή χρονιά από την DIRECTION και το περιοδικό RETAILBUSINESS. Τελούν κάθε χρόνο υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).




Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό