Τρέμη και Πρετεντέρης έκαναν "σκετσάκι" για τους "πρόσφυγες – επενδυτές" του Μάρδα και γέλασαν μόνοι τους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ότι οι δυο «έγκριτοι» τηλεπαρουσιαστές του MEGA θα γινόντουσαν ηθοποιοί εξαιτίας των όσων είπε ο Μάρδας περί «προσφύγων – επενδυτών», δεν είναι κάτι που περίμενε κάποιος. Το ότι όμως ήταν κάκιστοι και ως ηθοποιοί δεν αποτέλεσε έκπληξη.

56fa6f091dc524536c8b4a90

Στο κεντρικό δελτίο της Δευτέρας του MEGA, Τρέμη και Πρετεντέρης, θέλοντας να στηλιτεύσουν και να αποδομήσουν πλήρως τις δηλώσεις Μάρδα για ισχυρά οικονομικούς Σύρους πρόσφυγες «εν δυνάμει επενδυτές», προετοίμασαν ένα κατάπτυστο «σκετσάκι» γεμάτο ειρωνεία και χλευασμό.

Η κυρία Τρέμη αφού έχει παίξει το σχετικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ξεκινά τον πρόλογό της λέγοντας μεταξύ άλλων: «όλοι αυτοί οι δυστυχισμένοι άνθρωποι που τσακώνονται για ένα καρβέλι ψωμί είναι εν δυνάμει επενδυτές, Γιάννη μου, με μια λεπτομέρεια, ότι οι ίδιοι δεν φαίνεται να το γνωρίζουν».

Η «πάσα» στον περί πάντων αρμόδιο τηλεοπτικό αναλυτή, Γιάννη Πρετεντέρη, είχε μόλις δοθεί.

Πήρε μια ανάσα, φόρεσε το «σοβαρό» προσωπείο του και ξεκίνησε το ρόλο του.

«Μια ιδέα είπε ο κ. Μάρδας. Ήδη μειώνει τις προσφυγικές ροές». Σύμφωνα με το «σκετσάκι» του δημοσιογράφου, οι πρόσφυγες μόλις φτάνουν στην Ελλάδα τους ρωτάνε: «Τι είστε; Πρόσφυγες;».

Τι απαντούν εκείνοι; «Σύρος επενδυτής».

Σε αυτό το σημείο ξεκινά την κύρια πράξη του έργου.

Λέει με στόμφο: «Βγάζουν το life jacket, που φοράνε για να μην πνιγούνε στο Αιγαίο, βγάζουν 250.000 και παραπάνω. 250.000 ευρώ είναι το μίνιμουμ του Μάρδα. Παίρνει και 1 εκατομμύριο, 500.000 δεν έχει πρόβλημα».

«Βγάζουν τα δίνουνε. Μετά, μόλις δώσουν τα λεφτά, πετάνε το life jacket, γιατί μετά έρχεται βάρκα και τους πάει στο ελληνικό Νταβός, το οποίο είναι ένα νησί, πάλι επινόησης Μάρδα», συνεχίζει ο κ. Πρετεντέρης «μοιράζοντας» το βλέμμα του μεταξύ Όλγας και κάμερας.

Εδώ, έρχεται η πλέον «καυστική» διευκρίνηση από μεριάς Τρέμη.

«Βάρκα είναι, ή σκάφος;»

«Ε ναι… σκάφος είναι μεγάλο προφανώς», απαντά ο συνομιλητής της.

Το «σκετσάκι» όμως δεν έχει τελειώσει.

«Φτάνουν στο ελληνικό Νταβός, εκεί είναι ο Μάρδας και τους υποδέχεται. Μαζί με τους υπόλοιπους επενδυτές, Ελβετούς, Αμερικάνους, Νρβηγούς, έρχονται από τη wall street όλοι αυτοί. Οι άλλοι κατευθείαν από Συρία.

«Συναντώνται στο ελληνικό Νταβός, γίνονται οι συναλλαγές – ανταλλαγές και για αυτό ο Νίκος Παππάς, προανήγγειλε έκρηξη επενδύσεων στη χώρα μας».

Και εδώ έρχεται το «εξαιρετικό» φινάλε : «Προφανώς και εάν αυτό δεν αποτελεί έκρηξη επενδύσεων, τί άλλο θα αποτελεί έκρηξη επενδύσεων;».

Και φυσικά… η Όλγα Τρέμη «ξανακλέβει» την παράσταση.

«Για αυτό έκλεισαν τα σύνορα με τα Σκόπια, για να μη φύγουν»

«Να μη πάνε στα Σκόπια και επενδύσουν», αποφαίνεται ο Πρετεντέρης.

Το σκετς, τελείωσε. Οι δυο τους γέλασαν και ήρθε η ώρα για το «καυτό» σχόλιο Πρετεντέρη.

Κοιτάει «κατάματα» την κάμερα και με σοβαρό ύφος λέει: «Αυτά είναι τα αστεία, τα σοβαρά είναι πως με τέτοιες ανοησίες δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζουμε μια πολύ σοβαρή κατάσταση».

Αν και το σκετσάκι τελείωσε, το αστείο ακόμα ψάχνουμε να το βρούμε.

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα (μετά το 23ο λεπτό) από το Κεντρικό Δελτίο του MEGA ΕΔΩ.

Αξίζει να θυμίσουμε όμως, τι έλεγε μεταξύ άλλων, ο Πρετεντέρης, πριν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση και «διαλύσει τα σύνορα».

Σχολιάζοντας με τον Παύλο Τσίμα τους νεκρούς πρόσφυγες του Αιγαίου, εμμέσως πλην σαφώς έριξε το φταίξιμο του θανάτου τους στους ίδιους τους πρόσφυγες που έμπαιναν «Γενάρη μήνα» σε βάρκες.

«Μέσα στο Γενάρη μήνα, παίρνουν τα παιδιά τους ανεβαίνουν σε μια βάρκα και περνάνε το Αιγαίο. Και προφανώς πνίγονται. Δεν έχει ευθύνη η πολιτεία», έλεγε τότε χαρακτηριστικά.


Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…