Newsroom

Newsroom

Τρελό γέλιο στον ΣΚΑΪ με τον Οικονόμου… «Δεν είμαστε με κόμματα, είμαστε με τον κόσμο» (video)

Γελάνε ακόμα Αναστασοπούλου και Κωστίδης

4764817

Γίνονται πράγματα στον ΣΚΑΪ και ειδικά στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» με τους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου. Από τη μία ο Άρης Πορτοσάλτε με τις ανεκδιήγητες δηλώσεις πως ο κόσμος δεν χρειάζεται να φοβάται γιατί οι εκτελεστές ξέρουν σημάδι, από την άλλη ο Οικονόμου με τα ανέκδοτά του… περνάνε όμορφα ομολογουμένως.

«Εμείς δεν είμαστε με τα κόμματα, είμαστε με τον κόσμο», είπε σήμερα στην εκπομπή ο Δημήτρης Οικονόμου και όλος ο σταθμός «σείστηκε» από τα γέλια. 

Η απίθανη ατάκα του δημοσιογράφου ακούστηκε στη μέση ενός διαλόγου που είχε με τον ανταποκριτή του καναλιού στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλη Κωστίδη. Πώς φτάσαμε όμως στο «εμείς δεν είμαστε με τα κόμματα»…

-«Εσύ σήμερα έχεις πάθει κάτι με την Αριστερά. Σήμερα ξύπνησες Δεξιός»,δήλωσε  ο Μανώλης Κωστίδης απευθυνόμενος στον Δ. Οικονόμου

-«Ενώ συνήθως ξυπνάει Αριστερός, έχεις δίκιο», σχολίασε σκωπτικά η Μαρία Αναστασοπούλου γελώντας.

-«Εμείς παιδιά πρέπει να κρατάμε τις ισορροπίες. Εμείς δεν είμαστε με κόμματα, είμαστε με τον κόσμο» απάντησε ο Δημήτρης Οικονόμου και το πλατό παραλίγο να γκρεμιστεί από τα γέλια.

Μάλιστα o Mανώλης Κωστίδης προσπάθησε να δώσει συνέχεια στο «χωρατό», τρολάροντας ξεκάθαρα τον Οικονόμου και τονίζοντας «Μην το λες εσύ. Εγώ κι η Μαρία να το πούμε. Εσύ είσαι σε μία οδό… κανονική. Ξέρουμε, ξέρουμε».

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…