Newsroom

Newsroom

Τρελάθηκε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ με την πρόκριση του Ολυμπιακού: «Τρία πέναλτι έπιασε ο άτιμος ο Τζολάκης» (video)

«Ο Μεντιλίμπαρ έχει αποδείξει ότι έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ

ΕΡΤ

Ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ  Κώστας Παπαδόπουλος είναι γνωστός για τα ερυθρόλευκα του συναισθήματα και όπως είναι φυσικό δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την επική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

«Σπουδαία πρόκριση του Ολυμπιακού μέσα στην Κωνσταντινούπολη. Φτάσαμε βέβαια, στη διαδικασία των πέναλτι, ίσα ίσα για να ξενυχτίσουμε και να είμαστε σήμερα λίγο κομμένοι στη δουλειά…», ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις».

Στη συνέχεια μίλησε για τον πρωταγωνιστή της βραδιάς Κώνσταντίνο Τζολάκη, λέγοντας:

«Σπουδαίος Κωνσταντίνος Τζολάκης… Νέα γενιά Ελλήνων τερματοφυλάκων, τρία πέναλτι έπιασε ο άτιμος και ήταν αυτός που έδωσε την πρόκριση».

«Σπουδαία βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βέβαια τα δύσκολα είναι μπροστά μας, με την Άστον Βίλα, μια πάρα πολύ καλή αγγλική ομάδα με τον Ουνάι Έμερι στο τιμόνι.

Ένας Ισπανός προπονητής, καταξιωμένος. Και ο Μεντιλίμπαρ έχει αποδείξει ότι έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας.

Πέρυσι πήγε ως κόουτς έκτακτης ανάγκης στη Σεβίλλη και σήκωσε ευρωπαϊκό. Ας ελπίσουμε να κάνει το ίδιο και με τον Ολυμπιακό», κατέληξε ο Κώστας Παπαδόπουλος.