Newsroom

Newsroom

Τρεις Παλαιστίνιοι νεκροί στη Λωρίδα της Γάζας

Τρεις Παλαιστίνιοι έχασαν το πρωί τη ζωή τους σε αεροπορική επιδρομή στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με ιατρικές πηγές. Οι…

Τρεις Παλαιστίνιοι έχασαν το πρωί τη ζωή τους σε αεροπορική επιδρομή στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με ιατρικές πηγές. Οι τρεις άνδρες σκοτώθηκαν μέσα στον προσφυγικό καταυλισμό Μαγάτζι και ήταν μέλη της οργάνωσης Ταξιαρχίες Εζεντίν αλ-Κάσαμ, του ένοπλου σκέλους της Χαμάς.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του τουρκικού στρατού στην Ιερουσαλήμ «οι αεροπορικές δυνάμεις πραγματοποίησαν τουλάχιστον 830 επιδρομές κατά τις Γάζας από την έναρξη της επιχείρησης εναντίον των ένοπλων παλαιστινιακών οργανώσεων, το απόγευμα της Τετάρτης. Τουλάχιστον 350 ρουκέτες εκτοξεύτηκαν από τη Λωρίδα του Γάζας εναντίον του Ισραήλ, εκ των οποίων περισσότερες από 200 αναχαιτίστηκαν από το αντιπυραυλικό σύστημα Σιδηρούς Θόλος».

Πάντως, η εκπρόσωπος της αστυνομίας Λούμπα Σάμρι έκανε λόγο για 16 ρουκέτες που ερρίφθησαν από τη Γάζα νωρίς σήμερα το πρωί κατά του νότιου Ισραήλ χωρίς να προκαλέσουν τραυματισμούς, ενώ πέντε εξ αυτών αναχαιτίστηκαν από το αντιπυραυλικό σύστημα.