"Τρεις επιβάτες της λάντζας είδαν στο ταχύπλοο νεαρό ζευγάρι" λέει ο Κούγιας

«Υπήρχαν όμως και τρεις μάρτυρες, που διεσώθησαν, με καλή υγεία και νεαρά άτομα, που λένε ότι πάνω στο σκάφος, ήταν νεαρό ζευγάρι», σύμφωνα με τον συνήγορο των οικογενειών των θυμάτων της ναυτικής τραγωδίας στην Αίγινα, Αλέξης Κούγιας.

57597fac1dc524e80c8b46a6

Όπως υποστήριξε μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 FM, «μπορεί να μην ήταν κανείς από αυτούς που λένε, πάνω στο σκάφος, να ήταν και άλλοι άνθρωποι ή και να ήταν και ο κ. Λυκουρέζος, αλλά σίγουρα και ένα ζευγάρι νεαρών, μέχρι 35 ετών. Αυτοί όμως δεν έχουν εμφανιστεί πουθενά».

Ειδικότερα και προς ενίσχυση όσων υποστηρίζει ο κ. Κούγιας ανέφερε επιπλέον: «Και έρχεται η ίδια η διωκτική Αρχή και εκτός από το ότι του παίρνει αποτυπώματα, (του κ. Λυκουρέζου) δεν βρίσκει αποτυπώματα, (στο τιμόνι) και ακολούθως, αφού δεν βρίσκει αποτυπώματα, στους μάρτυρες που εμφανίζονται μετά από 8-9 ώρες και λένε είμαστε και εμείς μαζί, δεν τους παίρνει πάλι αποτυπώματα, για να αποδειχθεί ότι πράγματι, ήταν εκεί και το κυριότερο από όλα, είτε από το Λυκουρέζο είτε από τους μάρτυρες δεν παίρνουν τα κινητά τηλέφωνα, για να δούνε αν πράγματι ήταν εκεί, γιατί από το κινητό τηλέφωνο φαίνεται που είσαι, αλλά σε κάθε περίπτωση, άρση τηλεφωνικού απορρήτου, για να δουν σε ποιους τηλεφώνησαν, με ποιους επικοινώνησαν.. (Δεν έχει γίνει) όχι ακόμη (η άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών)».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…