Τρέχουν μακριά από την Τατιάνα: Μεγάλη φίρμα αποσύρει χορηγία για… τα μάτια του Λιγνάδη

«Το βλέμμα είναι ελεύθερο», είχε πει η Τατιάνα Στεφανίδου, όμως ελεύθεροι να φύγουν ήταν τελικά και οι χορηγοί της εκπομπής της

2027485 1

To «μελό» ύφος της Τατιάνας Στεφανίδου κατά την παρουσίαση της υπόθεσης Λιγνάδη έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, η οποία, όπως όλα δείχνουν δε λέει να κοπάσει, αφού μια μεγάλη εταιρεία υπόδυσης ανακοίνωσε ότι πρόκειται να αποσύρει τη χορηγία της στην εκπομπή.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, είχε περιέγραψει στη εκπομπή της «TLive» ότι το πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη είναι καλυμμένο από τον σκούφο και τη μάσκα και πως το μόνο που μένει ελεύθερο, ακάλυπτο, είναι το βλέμμα. 
«Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές. Η μάσκα κρύβει το πρόσωπο, ο σκούφος κρύβει τα μαλλιά, το βλέμμα όμως είναι ελεύθερο και τα λέει όλα. Αυτό το βλέμμα είναι ένα βλέμμα που μιλάει. Είναι το βλέμμα του φόβου, της ανησυχίας, της απόγνωσης», δήλωσε η παρουσιάστρια σε μια προσπάθεια να μας καταστήσει συμπαθή τον κατηγορούμενο.

Τα παραπάνω σχόλια της Τατιάνας Στεφανίδου προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στα social media, με χιλιάδες χρήστες να σχολιάζουν αρνητικά τη στάση της παρουσιάστριας.

Μάλιστα μία χρήστρια, σχολιάζοντας κάτω από διαφημιστική ανάρτηση της εταιρείας NAK Shoes, επεσήμανε τα σχόλια της κ. Στεφανίδου, ζητώντας από τους υπεύθυνους να «σκεφτείτε λίγο σε ποιους επιλέγετε να διαφημιστείτε».

Η απάντηση της εταιρείας ήρθε μια ημέρα αργότερα, και απαντώντας απευθείας στο σχόλιο της χρήστριας, ανακοίνωσε ότι έχει ήδη δρομολογήσει την απόσυρση της χορηγίας από την εκπομπή καθώς διαφωνεί με τη στάση της δημοσιογράφου στο θέμα του #metoo.

H ΝΑΚ Shoes έγραψε συγκεκριμένα στο σχόλιό της: «Η εταιρεία NAK Shoes καθιστά σαφές ότι, διαφωνεί με την πολιτική της εκπομπής «ΤLive» με παρουσιάστρια την κυρία Τατιάνα Στεφανίδου για το κοινωνικό κίνημα #MeTooGR (ευαισθητοποίηση κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης) και, αφουγκραζόμενη τον παλμό της κοινωνίας, έχει δρομολογήσει την απόσυρση της χορηγίας της από την εν λόγω εκπομπή».

Το ερώτημα είναι αν θα ακολουθήσουν και άλλες αποχωρήσεις χορηγών από την εκπομπή του Alpha, καθώς συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις δημιουργείται «domino», αφού καμία εταιρεία δεν θέλει να θεωρηθεί η παραμονή της σε ένα αμφιλεγόμενο τηλεοπτικό προϊόν ως έμμεση υποστήριξη του περιεχομένου του. 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…