Τρέχει να προλάβει η Μαρέβα Μητσοτάκη: διέγραψε ανάρτησή της για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Η Μαρέβα Μητσοτάκη διέγραψε παλαιότερη ανάρτησή της που αφορούσε τον Δημήτρη Λιγνάδη.

NewsRoom 21/02/2021 | 10:12

 Οι εξελίξεις σχετικά με το Δημήτρη Λιγνάδη είναι καταιγιστικές και πολλά στόματα έχουν αρχίσει να ανοίγουν διηγώντας ιστορίες εκμετάλλευσης αλλά και κακοποίησης από διάφορους παράγοντες και δημόσια πρόσωπα. Πολλά από τα θύματα αλλά και πολλοί που γνωρίζουν καταστάσεις χρησιμοποιούν πλέον τα social media και ανεβάζουν αναρτήσεις. Την ώρα όμως που αυτές οι αναρτήσεις ανεβαίνουν,  υπάρχουν και κάποιες άλλες αναρτήσεις που κατεβαίνουν

Θορυβημένη από τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη με την κατηγορία του βιασμού, και τις εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης παιδιών, η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη, κατέβασε ανάρτηση της στο Instagram, την οποία συνέχαιρε τον Δημ. Λιγνάδη μετά την παράσταση των Περσών στην Επίδαυρο.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση  δεν υπάρχει πλέον στον προσωπικό της λογαριασμό και δεν είναι γνωστό ποια χρονική περίοδο ακριβώς αποσύρθηκε από το προφίλ της κας Μητσοτάκη.

Όπως μπορείτε να δείτε και από το screenshot, η ανάρτηση έλεγε συγκεκριμένα: «Πέρσες» του Αισχύλου. Συγχαρητήρια στον @dimitris.lignadis και σε όλους τους συντελεστές του…

 

 

Βέβαια στο στιγμιότυπο απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους των πρακτορείων και η σχετική εικόνα υπάρχει παντού. Το μόνο που δεν υπάρχει τώρα είναι τα σχόλια και πιθανόν η απάντηση Λιγνάδη στην κα Μητσοτάκη.

Αλλά με τέτοιες σπασμωδικές κινήσεις η πρωθυπουργική σύζυγος εκτίθεται περισσότερο.

Πηγή: sportime.gr