Τραμπουκισμός Μαυροειδάκου στην Μάγδα Φύσσα -«Θα τα πούμε έξω»

Πανηγύρια από τον  γενικό γραμματέας του Σωματείου Ειδικών Φρουρών στο άκουσμα της αθώωσης των τεσσάρων αστυνομικών στην πολύκροτη δίκη για το φονικό λιντσάρισμα του Ζακ Κωστόπουλου στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, αλλά εμφανίστηκε και προκλητικός απέναντι στην Μάγδα Φύσσα. 

magda3

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη χαρά του ο γενικός γραμματέας του Σωματείου Ειδικών Φρουρών στο άκουσμα της αθώωσης των τεσσάρων αστυνομικών στην πολύκροτη δίκη για το φονικό λιντσάρισμα του Ζακ Κωστόπουλου στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, που έκρινε ένοχους τον κοσμηματοπώλη και τον μεσίτη για το αδίκημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης κατά παραυτουργία, ρίχνοντας τους στα μαλακά.

Όταν συγγενείς του θύματος, η Μάγδα Φύσσα και αλληλέγγυοι επιχείρησαν να βγουν από την αίθουσα φωνάζοντας ντροπή για την ετυμηγορία, άνδρες των ΜΑΤ τους έφραξαν την έξοδο με ασπίδες και διαπληκτίστηκαν προκαλώντας επεισόδιο.

Ο γ.γ. του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, φώναξε «ζήτω», όταν ακούστηκε η απόφαση, και απείλησε μάλιστα την μητέρα του αδικοχαμένου μουσικού λέγοντας: «Θα τα πούμε έξω». 

Πηγή: efsyn.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…