Βουλή: Τραμπουκισμοί Κασιδιάρη στην υφυπουργό οικονομικών (ΒΙΝΤΕΟ)

Θερμό επεισόδιο προκάλεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.
Με επίδειξη τραμπουκισμού, ο χρυσαυγίτης βουλευτής πλησίασε τα υπουργικά έδρανα με απειλητικές διαθέσεις εξαπολύοντας ύβρεις προς την υφυπουργό οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου. Την ώρα που η υπουργός απαντούσε σε επίκαιρη ερώτησή του σχετικά με τις αποδοχές των βουλευτών, της απευθύνθηκε με απειλητικό ύφος, αποκαλώντας την "αισχρή".

NewsRoom 20/03/2017 | 19:18

«Ξέρουμε όλοι τη στάση της Χρυσής Αυγής για τον κοινοβουλευτισμό και τη δημοκρατία, ξέρουμε όλοι ποιες σκοτεινές εποχές νοσταλγεί» είπε ο υφυπουργός και αναφέρθηκε στα στοιχεία που έχουν αποκαλυφθεί στο Δικαστήριο για την «εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή». 

Η κα Παπανάτσιου επισήμανε μεταξύ άλλων ότι "η Χρυσή Αυγή δεν θα ήθελε να μην υπάρχει βουλή και αποζημίωση, θα ήθελε να μην υπάρχει βουλή και βουλευτές» 

Αμέσως  ο Ηλίας Κασιδιάρης «όρμησε» από τα βουλευτικά προς τα υπουργικά έδρανα και άρχισε να φωνάζει «αίσχος, είσαι αισχρή» προς την υφυπουργό και να χτυπά με τα χέρια του τα υπουργικά έδρανα.

Ο προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης ζήτησε να διαγραφούν από τα πρακτικά οι ύβρεις του Η. Κασιδιάρη. «Εντάξει, δώσατε το σόου σας, τώρα φτάνει» είπε ο Ν. Κακλαμάνης στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής που εκείνη την ώρα αποχωρούσε από την αίθουσα της ολομέλειας χωρίς να περιμένει να ακούσει την δευτερολογία της απάντησης της υφυπουργού σχετικά με την μείωση εισφοράς αλληλεγγύης για τα πολιτικά πρόσωπα.  

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο από την "έφοδο" Κασιδιάρη