Τραμπουκισμοί και χυδαίοι χαρακτηρισμοί από φασιστοκηδεμόνες στο Ωραιόκαστρο (ΒΙΝΤΕΟ)

«Άντε που…κια, αναρχοάπλυτοι και ανθέλληνες» ήταν τα λόγια ενός κηδεμόνα έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο στο Ωραιόκαστρο, την ώρα που μία άλλη κυρία φώναζε: «Όχι δεν είναι δικά μας παιδιά, είναι παιδιά του Αλλάχ».

Αυτά δεν ακούστηκαν σε πορεία της Χρυσής Αυγής ούτε καν στην κηδεία του Παττακού, αλλά έξω από το σχολείο που οι συγκεκριμένοι γονείς πάνε τα παιδιά τους, φοβούμενοι πως τα προσφυγόπουλα ήρθαν για να εκμαυλίσουν τον… πολιτισμό τους.

Δέκτες των προπηλακισμών και των χυδαίων υβριστικών χαρακτηρισμών ήταν μέλη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, που μοίραζαν ενημερωτικό υλικό ενάντια στο ρατσισμό και υπέρ της αλληλεγγύης στα προσφυγόπουλα.

«Θέλουμε έναν κόσμο που θα χωράει όλους τους κόσμους, θέλουμε σχολεία και γειτονιές που θα ακούμε τις φωνές των παιδιών, χωρίς να ξεχωρίζουμε σε ποια γλώσσα είναι αυτές! Το μόνο που δε χωράει στον κόσμο μας είναι οι ρατσιστές και οι μισαλλόδοξοι», έγραφε το κείμενο που διένειμαν οι Νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσα σημειώνονται παραπάνω δεν έβρισκαν σύμφωνους τους κηδεμόνες του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου, οι οποίοι το μόνο που αντιπαρέθεσαν ήταν σπρωξιές και ύβρεις, όντας γνήσιοι τιμητές του… προγονικού μας μεγαλείου ή καλύτερα γνήσιοι μισαλλόδοξοι «Ελληναράδες».

Δείτε τα βίντεο της ντροπής:Οργή Λασκαράκη για Τσιμιτσέλη: «Είναι άκομψο όλο αυτό – Οι ζωές έχουν προχωρήσει» (video)

Οργή Λασκαράκη για Τσιμιτσέλη: «Είναι άκομψο όλο αυτό – Οι ζωές έχουν προχωρήσει» (video)

«Εννοείται πως δεν κρυβόμαστε ότι έχουμε υπάρξει ζευγάρι και ότι υπάρχει ένα παιδί», τονίζει η…

Καιρός: Βόμβα Μαρουσάκη για τις μέρες των Χριστουγέννων – «Οι καμήλες νικάνε τις αρκούδες»

Καιρός: Βόμβα Μαρουσάκη για τις μέρες των Χριστουγέννων – «Οι καμήλες νικάνε τις αρκούδες»

Ο καιρός φαίνεται να αλλάζει αισθητά όσα πλησιάζουμε στις γιορτές των Χριστουγέννων σύμφωνα με τον…