Τραμπ: "Τείχος με το Μεξικό και 3 εκατομμύρια απελάσεις" (βίντεο)

Ο νέος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά τη νίκη και απείλησε με 3 εκατομμύρια απελάσεις, ενώ επανέλαβε ότι θα χτίσει τείχος με το Μεξικό.

573b2b951dc5249c5c8b48a6 1

«Είμαι πολύ καλός σε αυτό, αυτό που ονομάζουμε “κατασκευές”», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ μιλώντας για τα όσα υποσχέθηκε για το τείχος με το Μεξικό. Σε ορισμένες περιοχές, ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ είπε πως ενδεχομένως θα υπάρξουν «φράκτες», όμως, επέμεινε ότι «ένα τείχος είναι πιο ενδεδειγμένο».

Στη συνέντευξή του στην εκπομπή «60 minutes» του CBS, ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ μίλησε για απελάσεις «2-3 εκατομμυρίων μεταναστών».

«Αυτό που θέλουμε να κάνουμε, είναι να πάρουμε εκείνους που είναι εγκληματίες και που είναι καταχωρημένοι στα ποινικά μητρώα, τα μέλη των συμμοριών, τους διακινητές ναρκωτικών ουσιών (…), αναμφίβολα πρόκειται για έναν αριθμό 2 εκατομμυρίων, ενδεχομένως 3 εκατομμυρίων (ανθρώπων), θα τους διώξουμε από την χώρα ή θα τους βάλουμε στην φυλακή. Όμως (κυρίως) θα τους διώξουμε από την χώρα μας, βρίσκονται εδώ παράνομα» τόνισε.

Εξήγησε μάλιστα ότι μόλις τα σύνορα είναι «ασφαλή», τότε η Αρχή Μετανάστευσης και Τελωνειακών Υπηρεσιών θα αξιολογήσει την κατάσταση για τους υπόλοιπους παράνομους μετανάστες της χώρας.


O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…