Τραμπ: Η Ρωσία πίσω από τις κυβερνοεπιθέσεις – Ο Ομπάμα δημιούργησε τον ISIS

Ο Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ότι «θα είμαι ο μεγαλύτερος δημιουργός θέσεων εργασίας που έπλασε ποτέ ο Θεός», στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, λίγες ημέρες πριν την ανάληψη των καθηκόντων του.

587675ec1dc524ab738b4951

Επανέλαβε την κατηγορία του σε βάρος του απερχόμενου προέδρου Μπαράκ Ομπάμα ότι «δημιούργησε» τη τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.

Μιλώντας για τις κυβερνοεπιθέσεις, εξέφρασε την πεποίθηση ότι πίσω από αυτές βρισκόταν η Μόσχα, προσθέτοντας ωστόσο ότι ανάλογες επιθέσεις κατά των ΗΠΑ πραγματοποιούνται και από «άλλες χώρες, άλλους ανθρώπους». Εάν ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν «τον εκτιμά» αυτό είναι «ένα ατού» και όχι ένα μειονέκτημα για τον ίδιο, ανέφερε ο Τραμπ, συμπληρώνοντας πάντως πως δεν έχει καμία σχέση με τη Ρωσία, ούτε και έχει λάβει κάποιο δάνειο από τη Μόσχα.

Σχετικά με τη δημοσιοποίηση ενημερώσεων των υπηρεσιών πληροφοριών που κάνουν λόγο για ρωσικούς φακέλους για τον ίδιο, ο μεγιστάνας έκανε λόγο για «εφεύρεση» αντιπάλων του, τους οποίους δεν κατονόμασε. Παράλληλα εκτίμησε ότι είναι πιθανό οι ίδιες οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες να έδωσαν τις ενημερώσεις τους για τη Ρωσία στα ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για «ντροπή», «ψευδή στοιχεία» και «άρρωστα μυαλά».

Για την περίφημη κατασκευή τείχους στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού, είπε ότι το Μεξικό «με κάποιο τρόπο θα μας αποζημιώσει». «Θα μπορούσα να περιμένω ενάμιση χρόνο ώσπου να τελειώσουμε τις διαπραγματεύσεις μας με το Μεξικό, οι οποίες θα ξεκινήσουν αμέσως μόλις αναλάβουμε την εξουσία, αλλά δεν θέλω να περιμένω»,

τόνισε επιπλέον.

Ο Τραμπ προειδοποίησε για ακόμη μία φορά τις βιομηχανίες που σχεδιάζουν να μεταφέρουν τις εγκαταστάσεις τους στο εξωτερικό.

Τέλος, υποσχέθηκε ότι όλα τα κέρδη των ξενοδοχείων του από ξένα κράτη θα τα δωρίζει στο δημόσιο ταμείο, ενώ σε ό,τι αφορά τη διαχείριση του επιχειρηματικού του ομίλου, ανέφερε πως θα την αναλάβουν οι γιοι του.

Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

2

Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

Σε ταινία παραπέμπει το σκηνικό στην Καλαμάτα μετά την επέλαση της αφρικανικής σκόνης

Κατερίνα Βρανά: «Σελεμπρέισιον γενεθλίων και επιβίωσης» – 7 χρόνια επιβίωσης με δύο δυνατές αναρτήσεις (Εικόνες)

438108010 18426626314000170 825866362010932573 n

Κατερίνα Βρανά: «Σελεμπρέισιον γενεθλίων και επιβίωσης» – 7 χρόνια επιβίωσης με δύο δυνατές αναρτήσεις (Εικόνες)

Σαν σήμερα, στις 23 Απριλίου, η Κατερίνα Βρανά ήρθε αντιμέτωπη με τον θάνατο και κατάφερε…