Τραγωδία με το νεκρό κοριτσάκι στα Μέγαρα – "Το σκότωσα για να το σώσω", φέρεται να είπε η θεία

Πως σκότωσε την 4χρονη ανιψιά της προκειμένου να τη σώσει, φέρεται να είπε στην απολογία της η θεία του μικρού κοριτσιού η οποία βρέθηκε από τις Αρχές λίγα μέτρα μακριά του σε λίμνη αίματος.

570f5d861dc524534c8b456c 2

Το 4χρονο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό το μεσημέρι της Τετάρτης στα Μέγαρα μέσα στο σπίτι που διέμενε. Λίγα μέτρα πιο πέρα και μέσα σε λίμνη αίματος βρέθηκε και η θεία του παιδιού, η οποία αμέσως μετά την άγρια δολοφονία επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της, κόβοντας τις φλέβες των χεριών και των ποδιών της.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να ομολόγησε στις Αρχές η 45χρονη σκότωσε την ανιψιά της, καθώς φοβήθηκε ότι θα έπαιρνε την επιμέλεια του μικρού παιδιού η αδερφή της.

Μάλιστα, η θεία του κοριτσιού επικαλέστηκε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, γεγονός που, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, διαψεύδει η οικογένεια του άτυχου κοριτσιού.

Η 45χρονη είχε αναλάβει να προστατεύσει την 4χρονη από ένα δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον, καθώς οι γονείς της μικρής, οι οποίοι είναι χρήστες ναρκωτικών, είχαν δώσει αρχικά τη φροντίδα του παιδιού στην 75χρονη γιαγιά της.

Ωστόσο, η ηλικιωμένη, λόγω προβλημάτων υγείας το έδωσε προς υιοθεσία στην αδερφή της μητέρας του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα οι βιολογικοί της γονείς απειλούσαν ότι θα πάρουν πίσω το παιδί από την 45χρονη θεία του, γεγονός που όπως όλα δείχνουν την οδήγησε στην άγρια δολοφονία.

Τέμπη: Εντυπωσιακό γκραφίτι αφιερωμένο στη μνήμη της άτυχης Κέλλυς σε λύκειο της Καλαμαριάς

CropImage 20

Τέμπη: Εντυπωσιακό γκραφίτι αφιερωμένο στη μνήμη της άτυχης Κέλλυς σε λύκειο της Καλαμαριάς

Το έργο έκανε την εμφάνισή του στο 6ο Λύκειο Καλαμαριάς, όπου είναι μαθήτρια η 17χρονη…