Newsroom

Newsroom

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι – Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός (video)

Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος, της Πυροσβεστικής, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Screenshot 2025 04 19 181247

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου 19 Απριλίου επιχείρηση διάσωσης στο Λιμάνι Ηρακλείου, έπειτα από την πτώση Ι.Χ. οχήματος στη θάλασσα.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 17:00, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, επιβατικό αυτοκίνητο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες κατέληξε στα νερά του λιμανιού, προκαλώντας αναστάτωση στους παρευρισκόμενους που βρίσκονταν στο σημείο λόγω της αυξημένης πασχαλινής κίνησης και του καλού καιρού.

Στις 17:30, καταδύθηκε στο σημείο διασώστης δύτης, προκειμένου να εντοπίσει αν υπάρχουν επιβαίνοντες εντός του οχήματος.

Πάντως μέχρι στιγμής, ένα άτομο έχει ανασυρθεί από το νερό, χωρίς τις αισθήσεις του.

Πηγή: neakriti.gr

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία -Καλλιθέα: Η στιγμή της δολοφονίας του Αιγύπτιου – Έκανε live στο Facebook τη στιγμή που τον πυροβόλησαν (video-προσοχή σκληρές εικόνες)

Μονεμβασιά: «Ποιος χέστηκε για την πολιτιστική κληρονομιά» σχολιάζει η Έρη Ρίτσου για το τελεφερίκ

Εύη Βατίδου: Η αιχμηρή ανάρτηση για τα παιδιά της, την οποία απέσυρε

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Ζάκυνθος: Άνδρας χτύπησε με μπολ σκύλου τη σύντροφό του – «Δεν έβλεπα από το αριστερό μάτι»

ενδοοικο

Ζάκυνθος: Άνδρας χτύπησε με μπολ σκύλου τη σύντροφό του – «Δεν έβλεπα από το αριστερό μάτι»

Σύμφωνα με την καταγγελία της 53χρονης ο 62χρονος άνδρας της επιτέθηκε και τη χτύπησε με…

Μιλάνο: Κατάδικος αυτοκτόνησε πέφτοντας στο Ντουόμο του Μιλάνου – Είχε μαχαιρώσει έναν άνδρα νωρίτερα

pexels olly 931015

Μιλάνο: Κατάδικος αυτοκτόνησε πέφτοντας στο Ντουόμο του Μιλάνου – Είχε μαχαιρώσει έναν άνδρα νωρίτερα

Ο άνδρας είχε καταδικαστεί το 2016 σε ποινή 14 ετών κάθειρξης για τη δολοφονία μιας…