Newsroom

Newsroom

Τραγωδία στις Σέρρες: Με ψυχολόγους και κλιματιστικά επιστρέφουν από Δευτέρα στα θρανία οι μαθητές του 9ου Δημοτικού

Σε κάθε αίθουσα του σχολείου εκτός από τον δάσκαλο κατά την ώρα του μαθήματος θα παραβρίσκεται και ψυχολόγος, ενώ η ψυχολογική υποστήριξη θα αφορά τόσο τον διευθυντή και τους δασκάλους όσο και τους μαθητές του Δημοτικού σχολείου, με τους οποίους οι ψυχολόγοι θα πραγματοποιούν τακτικές συνεδρίες.

serres e1670248294389 910x521 1

Στην κεντρική πλατεία Σερρών προγραμματίστηκε για σήμερα συγκέντρωση παιδιών, μαθητών, φοιτητών και γονέων, με αφορμή τον τραγικό χαμό του 11χρονου παιδιού στο 9ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης. Τη Δευτέρα (12/12) επαναλειτουργεί το σχολείο με τη βοήθεια παιδοψυχολόγων ενώ σήμερα τοποθετούνται κλιματιστικά.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι Tεχνικές Yπηρεσίες του Δήμου Σερρών πραγματοποιούν από το πρωί της Παρασκευής εργασίες τοποθέτησης κλιματιστικών σε κάθε αίθουσα, καθώς απαιτείται προσωρινή θέρμανση.

Με ψυχολόγους επιστρέφουν από Δευτέρα στα θρανία οι μαθητές του 9ου Δημοτικού

Επιπλέον, σε κάθε αίθουσα του σχολείου εκτός από τον δάσκαλο κατά την ώρα του μαθήματος θα παραβρίσκεται και ψυχολόγος, ενώ η ψυχολογική υποστήριξη θα αφορά τόσο τον διευθυντή και τους δασκάλους όσο και τους μαθητές του Δημοτικού σχολείου, με τους οποίους οι ψυχολόγοι θα πραγματοποιούν τακτικές συνεδρίες.

Εκδήλωση συμπαράστασης στους γονείς

Παράλληλα έχει προγραμματιστεί για σήμερα το μεσημέρι, εκδήλωση από μαθητές και γονείς από όλα τα σχολεία των Σερρών αλλά και το Πανεπιστήμιο, ώστε να εκφράσουν την λύπη και συμπαράσταση τους στους γονείς του αδικοχαμένου 11χρονου Βασίλη.

Υπενθυμίζεται ότι χθες υπήρξε η οργισμένη ανακοίνωση των γονέων, οι οποίοι ζητούν την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι είναι υπεύθυνοι για τον χαμό τους γιού τους.

 

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…