Newsroom

Newsroom

Τραγωδία στην Ουάσινγκτον – νεκροί δώδεκα και ο μακελάρης

Δεκατρείς άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ο δράστης, είναι οι νεκροί από το μακελειό που σημειώθηκε σε κτίριο του Πολεμικού…

Δεκατρείς άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ο δράστης, είναι οι νεκροί από το μακελειό που σημειώθηκε σε κτίριο του Πολεμικού Ναυτικού στην Ουάσινγκτον, χθες Δευτέρα. Σύμφωνα με αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης, ο δράστης ήταν 34 ετών και στο παρελθόν είχε υπηρετήσει στο Πολεμικό Ναυτικό. Πρόκειται για Άαρον Αλέξις, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών.

Η τραγωδία έλαβε χώρα περί τις 08:20 τοπική ώρα (15:20 ώρα Ελλάδας) στην έδρα της Διοίκησης Ναυτικών Συστημάτων του Πολεμικού Ναυτικού (NAVSEA), στη συνοικία Νέιβι Γιαρντ, στα νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας. όταν ένας άνδρας μπήκε στο κτίριο 197 του συγκροτήματος, όπου εργάζονται καθημερινά 3.000 άνθρωποι, και άνοιξε πυρ εναντίον τους.

«Άκουσα τρεις πυροβολισμούς και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα άλλους τρεις. Το βάλαμε στα πόδια», αφηγήθηκε η Πατρίσια Ουόρντ, μία υπάλληλος που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην καφετέρια του πρώτου ορόφου. Όπως εξήγησε, για να μπει κανείς στο κτίριο δείχνει απλώς το σήμα του, όμως δεν υπάρχει ανιχνευτής όπλων και μετάλλων.

Μία άλλη μάρτυρας, η Τέρι Ντέρχαμ, που εργάζεται στο ίδιο κτίριο, είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN ότι είδε τον δράστη.«Ακούσαμε πυροβολισμούς, τότε εμφανίστηκε στο διάδρομο, μας σημάδεψε και πυροβόλησε δύο ή τρεις φορές. Τρέξαμε προς την έξοδο και συνεχίσαμε να ακούμε πυροβολισμούς από το εσωτερικό».

Aυτός είναι ο μακελάρης


Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους