Newsroom

Newsroom

Τραγωδία στην Ανδραβίδα: Μυστήριο γύρω από τις συνθήκες του αποτρόπαιου εγκλήματος

Πάνω σε τρέιλερ στην αποθήκη του σπιτιού βρέθηκαν ο πατέρας και η μητέρα της οικογένειας - Ποιο ενδεχόμενο "δείχνουν" οι νεότερες πληροφορίες

5427678 1 1

Σήμερα θα συνεχιστεί η αυτοψία από την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα στο σπίτι της Ανδραβίδας, όπου βρέθηκαν νεκροί χθες το βράδυ ο 32χρονος πατέρας, η 37χρονη μητέρα και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας δύο και τριών ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, κατά τη διάρκεια της πολύωρης αυτοψίας που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ βρέθηκαν στοιχεία, τα οποία εκτιμάται ότι μπορούν να βοηθήσουν στην πρόοδο των ερευνών, όμως οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν μέσα στο σπίτι, κυρίως η έλλειψη ρεύματος, δεν επέτρεπαν την απρόσκοπτη διεξαγωγή των ερευνών.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν τη συγκέντρωση στοιχείων μέσα από το σπίτι της οικογένειας, αλλά και τη λήψη καταθέσεων από άτομα που θα μπορούσαν με τις μαρτυρίες τους να συνεισφέρουν στην εξέλιξη των ερευνών.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι σοροί του 32χρονου και της 37χρονης εντοπίστηκαν πάνω σε τρέιλερ στην αποθήκη του σπιτιού, ενώ το ηλικίας τριών ετών παιδί βρέθηκε πάνω σε κλινοσκεπάσματα στο δάπεδο της αποθήκης, δίπλα από το τρέιλερ. Όσον αφορά το άλλο παιδί, ηλικίας δύο ετών, βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι από τον 12χρονο αδελφό του.

Ακόμη, μέσα στο σπίτι έχουν εντοπιστεί διάσπαρτες κηλίδες αίματος, ενώ τα τραύματα που φέρουν οι σοροί του άνδρα και της γυναίκας φαίνεται πως παραπέμπουν σε πλήγματα από πυροβόλο όπλο.

Να σημειωθεί ότι, ενώ αρχικά υπήρχαν αναφορές ότι δράστης του εγκλήματος ήταν ο πατέρας, που έσφαξε τη γυναίκα και τα δύο παιδιά τους και αυτοκτόνησε, όμως νεότερες πληροφορίες φέρνουν στο προσκήνιο το ενδεχόμενο το έγκλημα να έχει διαπράξει ο πρώην σύζυγος της γυναίκας, σκοτώνοντας το ζευγάρι και τα δύο μικρά παιδιά που είχαν αποκτήσει. Σημειώνεται ότι το 11χρονο παιδί που βρήκε το ζευγάρι και τα αδέρφια του νεκρούς, το είχε αποκτήσει η μητέρα με τον πρώην σύζυγό της.

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.