Τραγωδία στη Λιβύη: Νέο βίντεο εκθέτει το ΓΕΕΘΑ

Η κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε τρόπο να μπαλώσει τις ασάφειες από τις ανακοινώσεις του ΓΕΕΘΑ και θέλει να να υιοθετήσει την τραγωδία στην Λιβύη, με τους 5 νεκρούς ότι έγινε από τροχαίο, όμως ένα νέο βίντεο που κυκλοφόρησε στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης και αναπαράχθηκε από ελληνικά ΜΜΕ διαψεύδει το σενάριο αυτό

Clipboard01 9

Σε νέο βίντεο από τον τόπο του δυστυχήματος στη Λιβύη φαίνεται το σημείο λίγα λεπτά μετά τη σύγκρουση των δύο οχημάτων.  Σύμφωνα με το MEGA, το βίντεο τράβηχτηκε από οδηγό αυτοκινήτου που περνούσε εκείνη τη στιγμή από το σημείο. Στα πλάνα φαίνεται να έχει μαζευτεί κόσμος, ενώ ένα τεράστιο σύννεφο καπνού υψώνεται, αφού τα δύο οχήματα έχουν τυλιχτεί στις φλόγες. Όπως φαίνεται τα αυτοκίνητα που φλέγονται είναι σε ευθεία, δεν βλέπουμε στροφή εκεί όπως διαρρέει το ΓΕΕΘΑ.

Επίσης στις δικαιολογίες του ΓΕΕΘΑ γράφτηκε ότι δεν υπήρχε επικοινωνία επειδή κάηκαν τα δορυφορικά τηλέφωνα και δεν είχαν δίκτυο τα κινητά και βλέπουμε έναν Λίβυο να μιλάει σε κινητό.

 

Σύμφωνα με πηγές από το ΓΕΕΘΑ το αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με το λεωφορείο της ελληνικής αποστολής κουβαλούσε εξτρά καύσιμα, όμως απο χθές κυκλοφορούν φωτογραφίες που δείχνουν το λεωφορείο να έχει τρύπες στο πίσω μέρος του, γεγονός που εγείρει πολλά ερωτηματικά

λεοφωρειο

Το σημαντικό είναι ότι από τα 19 άτομα της ελληνικής αποστολής τα πέντε σκοτώθηκαν. Το θέμα δεν μπορεί να κλείσει χωρίς να έχουν δοθεί όλες οι απαντήσεις που απαιτεί η ελληνική κοινή γνώμη.