Τραγωδία στη Λαμία: Νεκρά δύο ξαδέρφια 18 και 19 ετών – Το αγροτικό τους έπεσε σε αρδευτικό κανάλι

Τα δύο παιδιά φαίνεται να είχαν μεταβεί στην περιοχή για αγροτικές εργασίες κι εκείνη την ώρα επέστρεφαν

lam6

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στη Λαμία καθώς δύο ξαδέρφια ηλικίας 18 και 19 ετών έφυγαν από τη ζωή όταν το όχημα που οδηγούσαν εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε αρδευτικό κανάλι.

Το όχημα είδε αναποδογυρισμένο ένας διερχόμενος οδηγός ο οποίος κάλεσε την αστυνομία, η οποία ήταν που ανέσυρε νεκρούς τους δύο άτυχους νέους.

Σύμφωνα με το lamiareport, το αγροτικό, στο οποίο επέβαιναν ένας 18χρονος από τη Λαμία με τον 19χρονο ξάδερφό του, άγνωστο κάτω υπό ποιες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εντός αρδευτικού καναλιού.

Διερχόμενος οδηγός είδε το αναποδογυρισμένο όχημα και ειδοποίησε για βοήθεια. Με τρακτέρ κατάφεραν να το τραβήξουν από το κανάλι και τότε βρήκαν τα παιδιά μέσα χωρίς τις αισθήσεις τους. Άμεσα ξεκίνησε ΚΑΡΠΑ και από πληρώματα ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ που έφτασαν γρήγορα στο σημείο, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

lam 5

lam2lam

lam 3

Τα δύο παιδιά είχαν μεταβεί στην περιοχή για αγροτικές εργασίες κι εκείνη την ώρα επέστρεφαν. Μάλιστα ο 19χρονος βρισκόταν για διακοπές στην περιοχή και είχε ακολουθήσει τον ξάδερφό του στο κτήμα.

Την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος, ανέλαβε το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…