Ένα τραγικό δυστύχημα έλαβε χώρα στη βορειοανατολική Γαλλία μετά τη συντριβή μικρού αεροσκάφους κοντά στο αεροδρόμιο Νανσί-Εσέ, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 11 άνθρωποι.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα, το αεροσκάφος μετέφερε ομάδα ατόμων που συμμετείχαν σε εκπαίδευση ελεύθερης πτώσης με αλεξίπτωτο.
Μεταξύ των θυμάτων είναι πέντε εκπαιδευτές, πέντε εκπαιδευόμενοι και ο πιλότος, ενώ τρία άτομα φέρεται να είχαν προλάβει να πηδήξουν με αλεξίπτωτο πριν από τη συντριβή.
Σύμφωνα με την εφημερίδα L’Est Républicain, πρόκειται για γερμανικής κατασκευής αεροσκάφος τύπου Pilatus, μοντέλο που χρησιμοποιείται συχνά για μεταφορά αλεξιπτωτιστών και εκτέλεση αλμάτων με αλεξίπτωτο.
Το δυστύχημα σημειώθηκε σε κατοικημένη περιοχή της πόλης Τομπλέν και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, ενώ οι αρχές απέκλεισαν την περιοχή και διερευνούν τα αίτια της τραγωδίας.
Διαβάστε επίσης:
Γαλλία: Μωρό 18 μηνών πέθανε από υπερθερμία μέσα σε αμάξι
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια