Τραγωδία στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί τριών ακόμη ατόμων

Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί τριών ακόμη νεαρών ατόμων από τις έρευνες της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη, μεγαλώνοντας την τραγική λίστα των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

5821443 1

Σύμφωνα με το voria, πρόκειται για τον 20χρονο φοιτητή Αναστάσιο Κουτσόπουλοαπό την Καρδίτσα που σπούδαζε στη Θεσσαλονίκη και τη 19χρονη, Αναστασία Ηλ. Παπαγγελή από Λυκούρια Καλαβρύτων, φοιτήτρια στη Γεωπονική Σχολή στο ΑΠΘ.

Ο Αναστάσιος Κουτσόπουλος είχε βρεθεί στην Καρδίτσα για το τριήμερο και επέστρεφε με το μοιραίο τρένο στην πόλη που σπούδαζε, ενώ η 19χρονη φοιτήτρια βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα foititikanea, ταυτοποιήθηκε και η σορός του Γιώργου Παπάζογλου, 22 ετών, φοιτητή του τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και γιος του καθηγητή Κτηνιατρικής του ΑΠΘ, Λυσίμαχου Παπάζογλου.

Ο ίδιος είχε δηλώσει: “Ξέραμε ότι το παιδί θα γυρνούσε τη μέρα του ατυχήματος. Μας πήρε στις 10.30 και μας είπε ότι θα έχει μία καθυστέρηση. Στις 11.30 μας πήρε η φίλη του και μας είπε ότι έγινε ατύχημα και οτι εκείνη την έβγαλαν έξω. Ο Γιώργος είχε σηκωθεί να πάρει νερό από το κυλικείο και δεν επέστρεψε ποτέ”.

Πηγή: www.voria.gr, foititikanea.gr

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

AP23317538078204

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

Επιμένει η Χαμάς ότι δεν θα δεχθεί συμφωνία που δεν θα προβλέπει ρητώς τον τερματισμό…