Newsroom

Newsroom

Τραγωδία στα Τέμπη: Ο σταθμάρχης έκανε εξάσκηση σε χαλασμένους πίνακες

Αμφιβολίες ακόμη και για την ποιότητα των σεμιναρίων που λαμβάνουν οι εκπαιδευόμενοι μετά τις νέες αποκαλύψεις.

tempi 8 1024x683 1

Ο 59χρονος ο οποίος παραμένει στη φυλακή ως ένα από τα υπεύθυνα πρόσωπα για την τραγωδία στα Τέμπη, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA έκανε πρακτική εξάσκηση σε χαλασμένους πίνακες.

Συγκεκριμένα, ο σταθμάρχης φέρεται να εκπαιδεύτηκε μαζί με άλλον έναν συνάδελφό του σε δύο συγκεκριμένους σταθμούς, στο Λιτόχωρο και την Καλαμπάκα.

Ωστόσο, ο πίνακας ελέγχου στο Λιτόχωρο είναι χαλασμένος, ενώ στην Καλαμπάκα δεν υπάρχει πίνακας ελέγχου, επειδή αποτελεί τερματικό σταθμό και σταθμό αφετηρίας.

Προβληματισμό προκαλεί επίσης η πληροφορία ότι ο 59χρονος είχε συμπληρώσει μόνο 144 ώρες θεωρητικής εξάσκησης από τον δεύτερο κύκλο της εκπαίδευσής του, από τις 177 που απαιτούνταν.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα για το μήνα Φεβρουαρίου, ο 59χρονος έκανε 14 υπηρεσίες στην Καλαμπάκα, όπου όπως προαναφέρθηκε δεν υπάρχει πίνακας ελέγχου.

Στη συνέχεια έκανε άλλες δύο υπηρεσίες στους Νέους Πόρους μαζί με έναν άλλο συνάδελφο, με τις βάρδιες τους να είναι πρωινές, ενώ τη μοιραία βάρδια της 28ης Φεβρουαρίου ο 59χρονος ήταν μόνος του, καθώς οι συνάδελφοί του αποχώρησαν νωρίτερα από τη βάρδια τους.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…