Τραγικό ελληνικό ποδόσφαιρο: 30 άτομα ξυλοκόπησαν διαιτητή της Football League

Βαρέλι δίχως πάτο είναι εδώ και χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένα περιστατικό βίας διακατέχεται το άλλο μέσα σε λίγες ημέρες και όλα φαντάζουν ως άλλη μια συνηθισμένη ημέρα στον ελληνικό αθλητισμό. Φαύλος κύκλος δίχως τελειωμό.

NewsRoom 26/05/2017 | 16:02

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, περίπου 30 κουκουλοφόροι επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν τον διαιτητή Κώστα Καρυοφύλλη.

Όπως αναφέρει το αθλητικό site, περίπου 30 άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκια και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους έκαναν «ντου» το βράδυ της Πέμπτης στον διαιτητή Κώστα Καρυοφύλλη.

Οι άγνωστοι εισέβαλαν στο κατάστημα που διατηρεί ο ρέφερι του συνδέσμου Πειραιά επί της οδού Θηβών και όχι μόνο προκάλεσαν υλικές ζημιές, αλλά φέρονται και να τον ξυλοκόπησαν.

Ο Κώστας Καρυοφύλλης διαιτήτευε στη Football League, πέρυσι είχε υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική και τον περασμένο Ιανουάριο είχε περάσει τα σχετικά τεστ και είχε επανέλθει στη δεύτερη εθνική κατηγορία.

Το χτύπημα, που εύλογα συνδέεται με τον υπόκοσμο του ποδοσφαίρου, ερευνάται από τις Αρχές, ενώ του θέματος έχει επιληφθεί και η Διεύθυνση Αθλητικής Βίας.