Τραγικό ελληνικό ποδόσφαιρο: 30 άτομα ξυλοκόπησαν διαιτητή της Football League

Βαρέλι δίχως πάτο είναι εδώ και χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένα περιστατικό βίας διακατέχεται το άλλο μέσα σε λίγες ημέρες και όλα φαντάζουν ως άλλη μια συνηθισμένη ημέρα στον ελληνικό αθλητισμό. Φαύλος κύκλος δίχως τελειωμό.

5928278a1dc5240b0e8b48cf

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, περίπου 30 κουκουλοφόροι επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν τον διαιτητή Κώστα Καρυοφύλλη.

Όπως αναφέρει το αθλητικό site, περίπου 30 άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκια και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους έκαναν «ντου» το βράδυ της Πέμπτης στον διαιτητή Κώστα Καρυοφύλλη.

Οι άγνωστοι εισέβαλαν στο κατάστημα που διατηρεί ο ρέφερι του συνδέσμου Πειραιά επί της οδού Θηβών και όχι μόνο προκάλεσαν υλικές ζημιές, αλλά φέρονται και να τον ξυλοκόπησαν.

Ο Κώστας Καρυοφύλλης διαιτήτευε στη Football League, πέρυσι είχε υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική και τον περασμένο Ιανουάριο είχε περάσει τα σχετικά τεστ και είχε επανέλθει στη δεύτερη εθνική κατηγορία.

Το χτύπημα, που εύλογα συνδέεται με τον υπόκοσμο του ποδοσφαίρου, ερευνάται από τις Αρχές, ενώ του θέματος έχει επιληφθεί και η Διεύθυνση Αθλητικής Βίας.

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…