Newsroom

Newsroom

Τραγική απάντηση Άδωνι σε Παππά: «Αν σε ενοχλεί ο Μπέος, σε ενοχλεί και… ο Πολάκης»

Για την κυβέρνηση και τον Άδωνι Γεωργιάδη από αυτά που έγινες χθες, το πρόβλημα δεν είναι ο Μπέος αλλά ο Πολάκης

Καταγραφή 30

Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων  και ιεράρχησης. Αν για παράδειγμα από το χθεσινό ακροδεξιό παραλήρημα του Αχιλλέα Μπέου, εσύ σκέφτεσαι αντί να το καταδικάσεις ρητά, να το αξιοποιήσεις για να πλήξεις του πολιτικούς σου αντιπάλους κάτι δεν πάει καλά.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολάζοντας όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος προχώρησε σε έναν τραγικό συμψηφισμό λέγοντας πάνω κάτω… τι Μπέος τι Πολάκης.

«Σε κάθε περίπτωση, να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχει κανένας πολιτικός στην Ελλάδα, που να υποστηρίζει αυτά που είπε ο κύριος Μπέος. Αλλά κοιτάξτε την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε αρχικά ο Άδωνις και συμπλήρωσε:

«Ο κύριος Πολάκης, προ πέντε ημερών, έγραψε για τον συνάδελφό σας τον κύριο Πρετεντέρη, ότι είναι ένας κουβάς με κόπρανα.

Ρωτάω τον κύριο Παππά τώρα. 24 ώρες αφού το έγραψε αυτό, ο κύριος Κασσελάκης τον διόρισε υπέρ τομεάρχη του ΣΥΡΖΑ. Δηλαδή ο κ. Κασσελάκης του είπε: μπράβο Παύλο, καλά έκανες και είπες τον Πρετεντέρη ένα κουβά με κόπρανα, μου αρέσει αυτός ο πολιτικός λόγος… συμφωνεί ο κύριος Παππάς με αυτόν τον πολιτικό λόγο;».

Ο Νίκος Παππάς απάντησε στον υπουργό τονίζοντας πως «στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο κύριος Πολάκης αναπαρήγαγε μια φράση που είχε πει για τον κύριο Πρετεντέρη ο αείμνηστος Ραφαηλίδης. Εγώ δεν θα τη χρησιμοποιούσα», και μετά ήρθε η κωμικοτραγική απάντηση του Άδωνι:

«Είναι υποκριτές. Αν σε ενοχλεί το πολιτικό ύφος του Μπέου, σε ενοχλεί και το πολιτικό ύφος του Πολάκη».

«Τελειώνει» από τον Παναθηναϊκό ο Σαμέτ Ακαϊντίν λόγω της εμετικής ανάρτησης για τον Κεμάλ που προκάλεσε σάλο

ακαιντιν

«Τελειώνει» από τον Παναθηναϊκό ο Σαμέτ Ακαϊντίν λόγω της εμετικής ανάρτησης για τον Κεμάλ που προκάλεσε σάλο

Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων σήμερα και ο Τούρκος αμυντικός του Παναθηναϊκού ανάρτησε μία…