Τραγική ελληνική τηλεόραση: Όταν άνδρας έβγαλε μαχαίρι σε ζωντανή μετάδοση στην εκπομπή του Παπαδάκη (video)

Τέσσερα ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από μια ακόμη τραγικότατη στιγμή σε ζωντανή μετάδοση στην ελληνική τηλεόραση. Ένας άνδρας του οποίου το σπίτι είχε καεί τα ξημερώματα πήρε ένα μαχαίρι και άρχισε να επιτίθεται. Όλα αυτά έγιναν στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη με τον ίδιο φυσικά να μένει ξανά «αποσβολωμένος».

5a268c641dc5241b118b465c

Ο άνδρας, εμφανώς σε κακή ψυχολογική κατάσταση αφού το σπίτι που έμενε είχε καεί, έτρεξε μέσα πήρε ένα μαχαίρι και άρχισε την επίθεση στον ιδιοκτήτη του σπιτιού, θεωρώντας πως εκείνος έφταιγε για τη συμφορά που τον βρήκε.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε προχωρήσει στη διακοπή ηλεκτροδότησης αφού ο λογαριασμός της ΔΕΗ ήταν στο δικό του όνομα. Ο ένοικος, αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε από σόμπα. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία απεγκλώβισε από το σπίτι μια γιαγιά και ένα μικρό παιδάκι, που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου με αναπνευστικά προβλήματα.

«Έχει πάρει μαχαίρι, φύγετε…», ακούστηκε να λέει η δημοσιογράφος που κάλυπτε το θέμα. «Είμαστε εδώ όλοι για σένα, ηρέμησε» είπε αργότερα. Η κάμερα φυσικά ακολούθησε τον άνδρα. Η σύνδεση παρέμεινε ζωντανή και ο Γιώργος Παπαδάκης παρακολουθούσε χωρίς καμία αντίδραση το περιστατικό.

Όπως θα δείτε παρακάτω, το μαχαίρι φαίνεται ξεκάθαρα στα χέρια του άνδρα ο οποίος προσπαθεί να μαχαιρώσει μέσα στην απόγνωσή του τον άλλον άνδρα. «Ας του πιάσει κάποιος το χέρι του ανθρώπου», φώναξε ο Γιώργος Παπαδάκης ο οποίος άφησε να εξελιχθεί μπροστά στα μάτια του το περιστατικό και μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών. Είδε λοιπόν ξεκάθαρα το μαχαίρι, όπως και όλοι δηλαδή οι τηλεθεατές. Λίγο αργότερα, διέκοψε τη ζωντανή μετάδοση φωνάζοντας: «να φύγει η εικόνα από τον αέρα…».

Το περιστατικό και φυσικά το πώς αντιμετωπίστηκε από τον Γιώργο Παπαδάκη σχολιάστηκε στα social media αρνητικά. Πηγές του δημοσιογράφου ανέφεραν τότε ότι δεν υπήρξε εκμετάλλευση του θέματος για να ανεβούν τα νούμερα.

Αυτό όμως που βλέπουμε από την εικόνα μαρτυρά το εντελώς αντίθετο. Ο απελπισμένος άνδρας έγινε βορά στο βωμό της τραγικότατης ελληνικής τηλεόρασης. Η ζωντανή εικόνα θα μπορούσε να είχε κοπεί αμέσως, αλλά αυτό δεν έγινε. Ήταν επιλογή και όχι ένα τυχαίο γεγονός. Ήταν «στανταράκι» για να «γράψουν» τα μηχανάκια.


Η επίθεση αυτή δεν είναι και η πρώτη που προβάλλεται σε ζωντανή μετάδοση από την εν λόγω εκπομπή. Το 2012 ο Κασιδιάρης πέταγε νερό στο πρόσωπο της Δούρου και αργότερα χαστούκιζε την Κανέλλη. Όλα αυτά φυσικά σε live μετάδοση και με ωραία πλάνα. Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν διέκοψε ποτέ την εκπομπή. Είχε ακόμη μια καθυστερημένη αντίδραση στην πολυετή του καριέρα.

Η αδιάκοπη παρουσία του Άδωνη Γεωργιάδη στην πρωινή εκπομπή, αν και ο ίδιος ο παρουσιαστής είχε πει παλαιότερα πως δεν επρόκειτο ποτέ να τον ξανακαλέσει, προσφέρει σε καθημερινή βάση τα «ξεκατινιάσματα» εκείνα που θα φέρουν υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης.

Τη Δευτέρα που μας πέρασε, γίναμε ξανά μάρτυρες ενός τέτοιου επεισοδίου σε ζωντανή μετάδοση. Πέτρος Κωνσταντινέας και Άδωνις Γεωργιάδης κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια στην εκπομπή του Παπαδάκη. Ο παρουσιαστής φυσικά δεν διέκοψε μια συζήτηση που φαινόταν εξ αρχής ότι δεν θα γινόταν με πολιτικούς όρους και θα έριχνε γενικά το επίπεδο στα τάρταρα, αλλά την άφησε να εξελιχθεί. Να πάρει το δρόμο της μέχρι να πιάσουν κανά νούμερο τα μηχανάκια.

Φυσικά και ο Γιώργος Παπαδάκης βγήκε να δηλώσει ότι δεν θα ξανακαλέσει ποτέ τον Κωνσταντίνεα στην εκπομπή του. Γιατί πιστεύουμε όμως ότι το δίδυμο Κωνσταντινέα – Γεωργιάδη θα «παίζει» συχνά πυκνά στην εκπομπή;

Τραγική ελληνική τηλεόραση. Μόνο αυτό.

Ν.Σ

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…