Τους πήρε χαμπάρι…μέχρι και ο Πρετεντέρης και τους «σφάζει» με το γάντι για Φουρθιώτη

Ακόμα και ο Γιάννης Πρετεντέρης δεν άντεξε και εξαπέλυσε πυρά κατά του Γιώργου Γεραπετρίτη και όλων των υπουργών για τη σχέση τους και τις επαφές που είχαν με τον υπόδικο Μένιο Φουρθιώτη.

Πρετεντέρης 1

Ο αρθρογράφος με σχόλιό του στο «ΒΗΜΑ» αναφέρει ότι αν και δεν γνωρίζει αν η συμβουλή πως δεν μπαίνουμε σε κουβέντες με ποινικούς, ισχύει στην πολιτική «κάποια μέλη της κυβέρνησης θα είχαν αποφύγει τα μπλεξίματα με διάφορους Φουρθιώτηδες και κομπανία. Διότι, σε τελευταία ανάλυση, κανείς δεν ευθύνεται για τους εχθρούς ή τους αντιπάλους του. Αντιθέτως όμως δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τους συνομιλητές του». 

Αναλυτικά το σχόλιο Πρετεντέρη για Γεραπετρίτη

«Μαθαίναμε παλιά στη δημοσιογραφία ότι «δεν μπαίνουμε σε κουβέντες με “ποινικούς”. Λογικό, δεν υπάρχει κοινή βάση συζήτησης. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας αλλά εκείνοι προσπαθούν να γλιτώσουν τη φυλακή. Δεν ξέρω εάν η συμβουλή ισχύει και στην πολιτική. Αν ίσχυε όμως υποθέτω πως κάποια μέλη της κυβέρνησης θα είχαν αποφύγει τα μπλεξίματα με διάφορους Φουρθιώτηδες και κομπανία. Διότι, σε τελευταία ανάλυση, κανείς δεν ευθύνεται για τους εχθρούς ή τους αντιπάλους του. Αντιθέτως όμως δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τους συνομιλητές του».