Τούμπα ο Αλαφούζος, σούζα ο Πορτοσάλτε

Συνηθίζεται οι υπουργοί και κυρίως όσοι έχουν υπό την ευθύνη τους λειτουργίες που σχετίζονται με τα Μέσα Ενημέρωσης, να κάνουν εθιμοτυπικές επαφές με ιδιοκτήτες των Μέσων. Κάπως έτσι φαντάζομαι επισκέφθηκε ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζο.

57fd43691dc524ed108b458f

Γράφει ο Φέλιξ

Φαντάζομαι πως ο Υπουργός δεν κατηφόρισε απρόσκλητος στο Φάληρο αλλά κάποιος τον κάλεσε. Ως εδώ καλά.

Αυτά με την ερμηνεία της λογικής και του πολιτισμού που οφείλει να υπάρχει και να επικρατεί στα Μέσα Ενημέρωσης. Πολλοί από αυτούς που έσφιξαν το χέρι του Νίκου Παππά και αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις, υπήρξαν πολέμιοί του. Ούτε αυτό είναι κακό. Αν όμως έχετε παρακολουθήσει Άρη Πορτοσάλτε και Μπάμπη Παπαδημητρίου να μιλούν για την κυβέρνηση και τον Νίκο Παππά έχετε καταλάβει πως δεν πρόκειται για κρίσεις ή κριτική αλλά για μένος. Όχι δεν είναι κακοί άνθρωποι, απλώς εργάζονται στον Αλαφούζο. 

Έχουν κατηγορήσει τον υπουργό, πως αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της διαπλοκής και εμφάνισαν κατ επανάληψη απλές επαφές του με επιχειρηματίες και ανθρώπους των media , ως διαπλοκή και έκφραση συμφερόντων. Κάτι περίεργο και ύποπτο συνέβαινε όταν ο Παππάς συναντιόταν θεσμικά με αυτόν που ζητούσε συνάντηση και ραντεβού. Το περιέγραφε ο Άρης, το επισφράγιζε ο Μπάμπης ο σουγιάς του ΣΚΑΪ. Να που τα έφερε η κατάσταση και ο Νίκος Παππάς πήγε στο Φάληρο να δει τον Άρη, το Μπαμπη και τα άλλα παιδιά. Θα αναρωτηθώ λοιπόν, με βάση τη δική τους λογική τι περίεργο συμβαίνει; Τι νόημα έχει η συνάντηση; Ετοιμάζει τούμπα ο Αλαφούζος; Σούζα ο Άρης;

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…