Ιωάννης Κακάνης

Τουλάχιστον ήταν ομοφυλόφιλος

Και τώρα τι θα κάνουμε; Πως θα εξακολουθήσουμε να ισχυριζόμαστε εμείς οι νοικοκυραίοι, οι δίκαιοι άνθρωποι, οι άνθρωποι του Θεού και της νομιμότητας πως καλά του έκαναν του παλιόπαιδου; Γιατί ξέρετε, εμείς οι καλοί άνθρωποι, οι φιλήσυχοι πολίτες, όπως όλοι οι άνθρωποι του Θεού, θέλουμε να είμαστε δίκαιοι.

zak

Έκλεψε; Όχι

Ήταν τοξικομανής; Όχι

Ήταν ομοφυλόφιλος; ναι!

Είδατε λοιπόν; Κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Δεν μπορεί τα κανάλια, οι εφημερίδες,ο μαγαζάτορας – γείτονας που βοήθησε στο λιντσάρισμα και όλοι οι γνωστοί μας που είχαν βγάλει το πόρισμα χωρίς να ξέρουν ποιος ήταν ο Ζακ, να είχαν άδικο. Ήταν φανερό. Το παιδί έβαζε γυναικεία ρούχα, ήταν ομοφυλόφιλος και πήγαινε σε αυτά τα drag show. Πρόστυχα πράγματα

Κι εμείς οι καλοί άνθρωποι, οι άνθρωποι του θεού, δεν γουστάρουμε τους ήρωες σας όσο καθαρές και να είναι οι τοξικολογικές τους, όσο κι αν δεν βρέθηκε ποτέ κανένα κλοπιμαίο πάνω τους. Εμείς γουστάρουμε να πεθαίνει ό,τι μας ενοχλεί. Γιατί μας ενοχλεί; Γιατί έτσι μάθαμε.

Και βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Εμείς οι άνθρωποι της νομιμότητας και της νοικοκυροσύνης δεν περιμένουμε κανένα αποδεικτικό στοιχείο για τους φόνους για τους οποίους επικροτούμε. Δεν μας ενδιαφέρει. Εμείς παίρνουμε τον νόμο στα χέρια μας και τον επικαλούμαστε όταν μας συμφέρει. Είδατε κανέναν από μας να ζητήσει συγνώμη για το γεγονός πως καμία κατηγορία εις βάρος του Ζακ δεν ευσταθεί; Είδατε μήπως κάποιος από μας να ψάχνεται να ενδιαφερθεί να μάθει τι πραγματικά συνέβη εκείνο το μοιραίο απόγευμα; Είδατε κανέναν από μας στα δεκάδες σχόλια που κατέκλυσαν το διαδίκτυο να βάζει φρένο στο υβρεολόγιο κατά ενός νεκρού; Όχι. Ποτέ. Έτσι είμαστε εμείς. Αυτή είναι η ηθική μας.

Και άμα λάχει βγαίνουμε και το παίζουμε απροστάτευτοι και αγανακτισμένοι πολίτες, επειδή δεν υπάρχει πολλή αστυνομία να μας προστατέψει από τα πρεζόνια της Ομόνοιας και φοβόμαστε που υπάρχουν ξένοι, και φοβόμαστε που υπάρχουν κουκουλοφόροι αλλά δεν φοβόμαστε που ο κυρ Παντελής θα σκοτώσει για πλάκα έναν αθώο γιατί ο κυρ Παντελής είμαστε εμείς και είμαστε πολλοί. όλοι μας, εν δυνάμει, δολοφόνοι κατ’ επιλογή και με ψηλά το κεφάλι.

Δε θα αναζητήσουμε ευθύνες από την κυβέρνηση και από την αστυνομία για τον υπερβάλλοντα ζήλο στο αναίσθητο (άψυχο;) σώμα του Ζακ.

Δε θα αναρωτηθούμε γιατί άργησαν τόσο πολύ αυτές οι τοξικολογικές και ποιος ο λόγος της τόσης καθυστέρησης της όλης διαδικασίας.

Εμείς έχουμε πάρει την απόφαση μας. Ένοχος. Και η ποινή, θάνατος.

Έχουμε αποφασίσει σαν ζωντανοί νεκροί να ανοίγουμε ρομποτικά και αυτόματα την τηλεόραση μας, να ακούμε την είδηση όπως μας σερβίρεται, να την καταναλώνουμε χωρίς να την σκεφτούμε, γιατί στη θέση του μυαλού μας, υπάρχει το τηλεκοντρόλ και στη θέση της καρδιάς μας ο ρατσισμός και το μίσος.

Η απόφαση μας είναι τελεσίδικη ακόμη και αν γυρίσει ο κόσμος ανάποδα.

Ένοχος.

Αφήστε δε που έχουμε και τη μοναδική αλήθεια που μας απέμεινε από αυτή την ιστορία.

Ήταν ομοφυλόφιλος. Μακριά από μας.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…