Ό,τι πιο χυδαίο και απαξιωτικό για έναν πατέρα, είναι να μη βλέπει την ομορφιά

Μια ανάρτηση γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ για την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα ήταν αυτή τη φορά η αφορμή για το νέο τοξικό σχόλιο του Βασίλη Τσιάρτα, γνωστού για την ομοφοβία του και το μίσος του προς καθετί διαφορετικό.

4282111

Ανεξάντλητα φαίνεται να είναι τα αποθέματα σε δηλητήριο που έχει μέσα του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδας.

Ο γνωστός, πλέον, για τις ρατσιστικές και ομοφοβικές του δηλώσεις πρώην ποδοσφαιριστής, εμφανίστηκε «οργισμένος» στο twitter, για να σχολιάσει την εικόνα ενός ευτυχισμένου πατέρα ως «χυδαία» και «απαξιωτική» γιατί φορούσε κοκαλάκια, γαλάζια σκιά στα μάτια και ροζ κραγιόν.

Ο λόγος για τη φωτογραφία με την οποία επέλεξε να ευχηθεί σε όλους τους μπαμπάδες η εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος, με τη λεζάντα «Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμα περισσότερα. Χρόνια πολλά» στο πλαίσιο της καμπάνιας «Για ό,τι θέλεις να είσαι».

Στη φωτογραφία, τον μπαμπά έχει βάψει και στολίσει η κόρη του, την οποία κρατάει στην αγκαλιά του, κάτι το οποίο βρήκε «χυδαίο και απαξιωτικό για τον πατέρα».

Μια τόσο γλυκιά και δοτική εικόνα είναι αυτή που προκάλεσε τα ομοφοβικά αντανακλαστικά του Βασίλη Τσιάρτα, αλλά και των ομοϊδεατών του στα social media που με το φίλτρο μίσους προς το διαφορετικό που έχουν φορέσει στα γυαλιά τους, είδαν μονάχα «τραβεστί» και «ανωμαλία».

Το παραπάνω τοξικό σχόλιο, δυστυχώς δεν προκαλεί καμία έκπληξη, καθώς ο κ. Τσιάρτας φαίνεται να το ‘χει βάλει σκοπό της ζωής του να απασχολεί την επικαιρότητα μόνο όταν ξεδιπλώνει αβίαστα το ρατσιστικό και μισαλλόδοξο «ταλέντο» του έξω από τα γήπεδα και μετά το πέρας της καριέρας του, θέτοντας στο στόχαστρο εμμονικά, ανθρώπους με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό από τον δικό του. Ή οτιδήποτε νομίζει, με το περίσσευμα αντίληψης που τον χαρακτηρίζει, ότι σχετίζεται με αυτό.

Γι΄ αυτό και είναι δύσκολο κανείς να ξεχάσει τα όσα είχε πει με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου στη Βουλή, το 2017. Από το βήμα του «facebook» είχε προχωρήσει στην εξής μισάνθρωπο σχόλιο: «Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. ΥΓ.: Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους, να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα».

Λίγο καιρό μετά, όταν κατατέθηκε στη βουλή το νομοσχέδιο με «μέτρα για την προώθηση των θεσμών της αναδοχής και υιοθεσίας» όπου άφηνε ανοικτή την πιθανότητα αναδοχής και σε ομόφυλα ζευγάρια, ο Βασίλης Τσιάρτας μοίρασε απλόχερα για μια ακόμη φορά το μίσος του, λέγοντας ότι «κανένα νομοσχέδιο δε θα μας επιβάλει τις ανώμαλες και αρρωστημένες επιθυμίες σας».

Σήμερα, λοιπόν, έρχεται να μας υπενθυμίσει ξανά τη χειρότερη εκδοχή της ύπαρξής του, αυτής που στη θέα μιας χαρούμενης εικόνας που δεν είναι σε θέση να κατανοήσει, νιώθει τόσο μεγάλη αμηχανία που παλεύει να την κάνει ένα με το σκοτάδι που έχει μέσα του και τον τροφοδοτεί με τέτοιο μίσος.

Φαίνεται ότι για τα στάνταρτς του κ. Τσιάρτα, αν δεν «ζέχνεις» αντρίλα, δεν μπορείς να είσαι και καλός μπαμπάς.

Ό,τι πιο χυδαίο και απαξιωτικό για έναν πατέρα, είναι να μη βλέπει την ομορφιά. Να μη ζει χωρίς προκαταλήψεις και αγκυλώσεις τη χαρά που προκύπτει από τα αυθόρμητα παιχνίδια ενός παιδιού, να μην εκπέμπει αγάπη και φως στους γύρω του, αλλά σκοτάδι και μίσος.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…