Newsroom

Newsroom

Τουρκία: Σάλος με Βρετανούς που σκόρπισαν στη θάλασσα τις στάχτες συγγενή τους – Φόβοι για υγειονομικό κίνδυνο (video)

Η ομάδα των Βρετανών αποφάσισαν να σκορπίσουν τη στάχτη στη θάλασσα της Μαρμαρίδας επειδή ήταν η αγαπημένη του συγγενή τους

Τουρκία

Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία η απόφαση Βρετανών να σκορπίσουν στη θάλασσα σε παραλία στη Μαρμαρίδα τις στάχτες του 43χρονου συγγενή τους, καθώς όπως λένε η συγκεκριμένη ήταν η αγαπημένη του.

Ο Νέιθαν Τζον Λέοναρντ έφυγε από τη ζωή στις 3 Απριλίου του 2023 καθώς προσβλήθηκε από πνευμονία και κορωνοϊό πριν να υποστεί καρδιακή ανακοπή.

Έτσι περίπου 40 συγγενείς και φίλοι του βρέθηκαν στην Τουρκία για να σκορπίσουν τις στάχτες του στην παραλία Uzunyalı το πρωί της περασμένης Δευτέρας.

Ωστόσο αυτή η κίνηση των Βρετανών προκάλεσε τις αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής που εξέφρασαν την ανησυχία τους για τη δημόσια υγεία.

Σύμφωνα με την Daily Mail οι υγειονομικές αρχές της Μαρμαρίδας προχώρησαν σε δειγματοληψία των υδάτων μετά την τελετή των Βρετανών,  με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης βέβαια να μεταδίδουν ότι ο έλεγχος ήταν προγραμματισμένος και δεν προκλήθηκε από το σκόρπισμα της στάχτης.

Επισημαίνεται ότι η αποτέφρωση δεν είναι νόμιμη στην Τουρκία και υπάρχουν περιορισμοί για όσους θελήσουν να μεταφέρουν τέφρα συγγενής του στη χώρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Επικό τρολάρισμα από το Κουλούρι σε Άδωνι: «Σιγοτραγουδάω το τραγούδι του Ισραήλ, αριστούργημα»

Το τερμάτισε υποψήφια της ΝΔ: «Είστε ανθέλληνες… γνωστοί ανθέλληνες» – Ξέσπασμα Κάτση (video)

Αναστασία Γιάμαλη: Νέες πληροφορίες για το τηλεοπτικό της μέλλον – Με ποιο κανάλι συζητά

Ο Πορτοσάλτε «ξαναχτυπά»: «Έχει κι ένα όριο να λέμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, είναι σαν τη συγγνώμη του Μητσοτάκη» (video)

Τούρκος Βουλευτής πρότεινε να βραβευτεί ο Αταμάν για τις σχέσεις του ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία

ergin ataman

Τούρκος Βουλευτής πρότεινε να βραβευτεί ο Αταμάν για τις σχέσεις του ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία

Μέλος του τουρκικού κοινοβουλίου πρότεινε να τιμηθεί ο Εργκίν Αταμάν για τις σχέσεις του ανάμεσα…