Newsroom

Newsroom

Τουρκία – Η μικρή Μασάλ, είναι το νέο «θαύμα»: Μητέρα θήλαζε το μωρό της κάτω από τα χαλάσματα για να μείνει ζωντανό

Το μόλις 18 μηνών κοριτσάκι βγήκε ζωντανό από τα χαλάσματα όταν την απεγκλώβισαν οι διασώστες έπειτα από 55 ολόκληρες εφιαλτικές ώρες. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες για τη διάσωση της μητέρας, Yeliz Kıraççakalı 23 ετών, η οποία παραμένει κάτω από τα ερείπια.

Toyrkia

Η μικρή Μασάλ, είναι το νέο «θαύμα». Το μόλις 18 μηνών κοριτσάκι βγήκε ζωντανό από τα χαλάσματα όταν την απεγκλώβισαν οι διασώστες έπειτα από 55 ολόκληρες εφιαλτικές ώρες.

Ειδικότερα, η μικρή Μασάλ βγήκε ζωντανή από τα συντρίμμια κτηρίου την επαρχία Καχραμανμάρας, η οποία αποτέλεσε το επίκεντρο του σεισμού.

Ο Ömer Kıraççakalı, ο πατέρας του κοριτσιού, ο οποίος βγήκε ο ίδιος από τα ερείπια αμέσως μετά τους σεισμούς, πήρε το μωρό στην αγκαλιά του μετά από 55 ώρες μακριά του. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες για τη διάσωση της μητέρας, Yeliz Kıraççakalı 23 ετών, η οποία παραμένει κάτω από τα ερείπια.

Η Kıraççakalı αναφέρεται πως είπε στις ομάδες διάσωσης ότι κράτησε το μωρό της στη ζωή θηλάζοντας το, σύμφωνα με την Daily Sabah.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…