«Του έριξε ένα δίκιλο βάζο καυστικό υγρό – Θα κάνει 25 χειρουργεία» – Συγκλονίζει η αδερφή του 36χρονου

«Ήθελε να τον καταστρέψει» - Η αδερφή του 36χρονου, ξεσπά για πρώτη φορά δημόσια, και τα όσα αποκαλύπτει για την κατάσταση υγείας του αδερφού της προκαλούν σοκ.

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε ό,τι αφορά την επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο. Η δε αδερφή του 36χρονου θύματος της επίθεσης, ξεσπά για πρώτη φορά δημόσια, και τα όσα αποκαλύπτει για την κατάσταση υγείας του αδερφού της προκαλούν σοκ.

Ειδικότερα, μιλώντας για πρώτη φορά, η αδερφή του 36χρονου τονίζει πως ο αδερφός της θα κάνει τουλάχιστον 25 χειρουργεία τους επόμενους μήνες και υποστηρίζει πως η 38χρονη κατηγορούμενη έχει πει μια σειρά από ψέματα.

Η αδερφή του 36χρονου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία τόσο με τους γιατρούς που παρακολουθούν το θύμα της επίθεσης με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο, όσο και με τους δικηγόρους που εκπροσωπούν την οικογένειά της. Όπως λέει με δηλώσεις της, στον ΑΝΤ1, ο αδερφός της θα πρέπει να κάνει αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις, σε μια προσπάθεια να σωθεί το μάτι του. Χαρακτηρίζει τη 38χρονη «επικίνδυνη και μυθομανή». Μια γυναίκα που όπως λέει μελέτησε και οργάνωσε την επίθεση. Τον τρόπο που θα καταστρέψει τη ζωή του 36χρονου.

«Μπήκαμε για το πρώτο χειρουργείο στις 07:00 το πρωί και βγήκαμε στις 18:30 το απόγευμα. Ο κερατοειδής χιτώνας του είναι καμένος και εκεί ο γιατρός είπε ότι θα πάμε σε μόσχευμα. Έχει τραύματα σε πρόσωπο, λαιμό και πλάτη» εξήγησε η αδερφή του 36χρονου που τόνισε ότι το επόμενο χειρουργείο έχει προγραμματιστεί σε 12 μέρες από σήμερα.

«Φανταστείτε ότι θα ακολουθήσουν 25 χειρουργεία. Όχι, επειδή είναι αδερφός μου, αλλά αυτό το πράγμα που έκανε είναι έγκλημα. Πέταξε ένα δίκιλο βάζο. Πώς είναι τα δίκιλα βάζα για το μέλι; Αυτό του πέταξε. Οι αστυνομικοί μου έδειξαν και το βάζο αλλά και τα μπουκάλια που είχε χρησιμοποιήσει και προμηθεύτηκε όπως είπε από το διαδίκτυο».

Υποστήριξε ότι η 38χρονη «είχε αναμείξει το καυστικό υγρό με υγρό από τις πισίνες. Έχει πει πάρα πολλά ψέματα» πρόσθεσε. Για τα κίνητρά της είπε ότι «ήταν ζήλια για να μην τον αφήσει ήσυχο. Είναι μυθομανής, επικίνδυνη, εμμονική και ζηλιάρα».

«Η τοπική κοινωνία στην Κρήτη ξέρει ποια είναι η γυναίκα, γιατί έχει κάνει και στο παρελθόν παρόμοια πράγματα. Μιλάμε για μια γυναίκα που το έκανε επειδή ήθελε να τον καταστρέψει».

Υπενθυμίζεται πως η 38χρονη πήρε το πρωί προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου. Η 38χρονη παραδόθηκε στις Αρχές το απόγευμα της Τρίτης και η διαδικασία ενώπιον εισαγγελέα και ανακρίτριας ήταν ταχύτατη. Σε βάρος της είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Δείτε το βίντεο:

Βρετανία: Συναγερμός στην Ευρώπη από διαρροή σε εργοστάσιο με ραδιενεργά απόβλητα

Βρετανία: Συναγερμός στην Ευρώπη από διαρροή σε εργοστάσιο με ραδιενεργά απόβλητα

Οι ανησυχίες για την ασφάλεια στο πιο επικίνδυνο εργοστάσιο με ραδιενεργά απόβλητα της Ευρώπης έχουν…

Βόλος: Μαθητές σχημάτισαν με τσάντες τα ονόματα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και του Βασίλη Μάγγου

Βόλος: Μαθητές σχημάτισαν με τσάντες τα ονόματα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και του Βασίλη Μάγγου

Σε μια ιδιαίτερη δημιουργική δράση προχώρησαν μαθητές και μαθήτριες από το 3ο ΕΠΑΛ Βόλου με…