Newsroom

Newsroom

Τόσκας: Η ΝΔ και ο δήμαρχος Κυθήρων έπαιξαν σε συνεννόηση πολιτικό παιχνίδι

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, με αφορμή τη φωτιά στα Κύθηρα και την κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τόνισε ότι «μόνο ντροπή προκαλεί η στάση της Ν.Δ., η οποία θα έπρεπε να κοιτάξει την πλάτη της και να ρωτήσει τους ανθρώπους της γιατί αδιαφόρησαν τόσα χρόνια να προμηθευτούν έστω και ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος μετά το 2001».

5988d0fb1dc524027e8b4752

Ο κ. Τόσκας, μιλώντας στο ΑΜΠΕ, κατηγόρησε τον δήμαρχο Κυθήρων ότι σε συνεννόηση με τη Ν.Δ. έπαιξε πολιτικό παιχνίδι, ζητώντας «μέχρι και 50 πυροσβεστικά αεροσκάφη που δεν διαθέτει η χώρα».

«Στην πυρκαγιά στα Κύθηρα ρίξαμε όλα σχεδόν τα ιπτάμενα μέσα που διαθέτουμε» διαβεβαίωσε εξάλλου ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Απαντώντας στην κριτική της Νέας Δημοκρατίας, ότι δεν νοικιάστηκαν εγκαίρως τα επτά πυροσβεστικά ελικόπτερα, ο κ. Τόσκας τόνισε ότι δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση και ότι αυτά είναι ελικόπτερα δευτερεύουσας δύναμης. Τα τρία βασικά ελικόπτερα «Ericsson», όπως ανέφερε ο υπουργός, έχουν ήδη ενοικιαστεί και επιχειρούν στα μέτωπα των πυρκαγιών από την αρχή της αντιπυρικής περιόδου.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…