«Τώρα Kικίλια δεν μπορείς να πεις πως δεν ήξερες…»

Σε μία ακόμα αποκαλυπτική ανάρτηση προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής ο Παύλος Πολάκης, συνεχίζοντας να ενημερώνει τον κόσμο για τα όσα συμβαίνουν στον χώρο της υγείας εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού και της “συσκότισης” που έχει επιβάλει η κυβέρνηση της ομοψυχίας...

4966415 2

Ο Παύλος Πολάκης επανέρχεται στην υπόθεση της σκανδαλώδους παραγγελίας, με απευθείας ανάθεση, μασκών υψηλής προστασίας προς 20 ευρώ τη μία με το συνολικό τίμημα να εκτινάσσεται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ με ΦΠΑ, ενώ αφήνει αιχμές ότι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας είναι αδελφός “συγγενικού” προσώπου διοικητή υγειονομικής περιφέρειας!

Εξηγεί μάλιστα με ποιο τρόπο, μέσα από τέτοιες σκανδαλώδεις παραγγελίες “βγαίνουν τα λεφτά και μοιράζεται το χρήμα σε κολλητούς και φίλους και βέβαια όλα νόμιμα” και στέλνει μήνυμα στον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια να παρέμβει γιατί “τώρα δεν μπορείς να πεις πως δεν ήξερες“.

Ο Παύλος Πολάκης αναφέρει στην ανάρτησή του τα εξής:

«Φαντάζεστε να είχα διορίσει επι κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, διοικητή Υγειονομικής περιφέρειας ο οποιος να κάνει τώρα λόγω κοροναϊού απευθείας ανάθεση για μάσκες υψηλής προστασίας με τιμή 20 ευρώ τη μια (η υψηλότερη τιμή που έχει καταγράφει πανελλαδικά !!) σε εταιρεία που ο ιδιοκτήτης είναι αδερφός «συγγενικού»… του προσώπου; (σύνολο ανάθεσης για 75.000 μάσκες 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ευρώ με ΦΠΑ!!!-φωτό 1.2) Το φαντάζεσαι Βασίλη Κικίλια; Πως θα είχαν ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ και αυτόν και εμένα τα ΜΜΕ των «11 εκατομ ευρώ τζάμπα λεφτά»; Τώρα που το έμαθες ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;

Για να σε βοηθήσω περαιτέρω θα σου πω τα εξης:

1) επειδή το θέμα της σκανδαλώδους παραγγελίας (χωρίς να ξέρω τις «συγγενικές».. λεπτομέρειες ) το είχα αναδείξει πριν καμία δεκαριά μέρες, ΕΛΠΙΖΩ να πάγωσε η παραγγελία αυτή, γιατί άλλα νοσοκομεία ξέρω πως παραγγέλνουν και προμηθεύονται αντίστοιχες μάσκες με 6-7 ευρώ (πάλι ψηλά είναι σε σχέση με τα 2,5-3 πριν την πανδημία αλλά πες πως αυτό πάει κι έρχεται…

2) ΑΝ Η ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, κοίτα να δεις, Βασίλη Κικίλια, τι έχουν στήσει τα λαμόγια για να φάνε τα λεφτά:(«οικογενειακά» πάντα…) Έχουν βάλει ένα πονηρό όρο(φωτό 3) στην πρόσκληση ενδιαφέροντος που λέει πως υποχρεούται ο Προμηθευτης να παραδώσει τα είδη σε πέντε ημέρες από την παραγγελία. Πότε θα γίνει η παραγγελία; Σίγουρα αφού υπογραφεί η σύμβαση μετά την απόφαση ανάθεσης που είναι στις 18/3/2020.Το συνολικό ποσό όμως της σύμβασης είναι 1,5 εκατομ ευρώ, ΑΡΑ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ.

Το Ελεγκτικο συνέδριο απαντάει σε δυο έως και 4 μήνες! Άρα πρακτικά μετά την κρίση! Δηλαδή τότε που θάχουν πέσει ξανά οι τιμές και διεθνώς. Αρα ο τύπος που πήρε τη «δουλειά» θα τις πάρει από την Κίνα τον Ιούνιο με 1-2-3 το πολύ ευρώ και θα τις ΠΟΥΛΗΣΕΙ 20 ΕΥΡΩ! Έτσι βγαίνουν τα λεφτά κι έτσι μοιράζεται το χρήμα σε κολλητούς και φίλους… και βέβαια ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ… Λοιπόν για να μην το κουράζω άλλο: ΕΙΤΕ ΠΑΓΩΣΕ ΕΙΤΕ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΔΙΩΧΤΟΝ ΧΘΕΣ!!! Τώρα δεν μπορείς να πεις πως ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ…

ΥΓ… (προς πάσα κατεύθυνση) Τα παραπάνω είναι παράδειγμα «εποικοδομητικης» ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ,για το καλό του δημοσίου συμφέροντος … Καλή κι η σοβαρότητα -υπευθυνότητα αλλά τα λαμόγια έχουν στήσει ΓΛΕΝΤΙ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ κάνοντας την κρίση ευκαιρία (για τις τσέπες τους βέβαια)

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Η απάντηση στα ΜΜΕ που προσπαθούν να διαστρεβλώσουν τη δήλωση Κασσελάκη

syriza grafeia 0

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Η απάντηση στα ΜΜΕ που προσπαθούν να διαστρεβλώσουν τη δήλωση Κασσελάκη

«Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν απέκλεισε ποτέ το ενδεχόμενο συνεργασίας των κεντροαριστερών δυνάμεων. Έθεσε για μια…

«Βόμβα» Σπίρτζη: Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση – Θα επέλεγα Τσίπρα για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς (video)

Σπίρτζης Τσίπρας

«Βόμβα» Σπίρτζη: Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση – Θα επέλεγα Τσίπρα για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς (video)

«Απέτυχε η επικοινωνιακή τακτική του προέδρου μας στις ευρωεκλογές»