«Τώρα Kικίλια δεν μπορείς να πεις πως δεν ήξερες…»

Σε μία ακόμα αποκαλυπτική ανάρτηση προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής ο Παύλος Πολάκης, συνεχίζοντας να ενημερώνει τον κόσμο για τα όσα συμβαίνουν στον χώρο της υγείας εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού και της “συσκότισης” που έχει επιβάλει η κυβέρνηση της ομοψυχίας...

4966415 2

Ο Παύλος Πολάκης επανέρχεται στην υπόθεση της σκανδαλώδους παραγγελίας, με απευθείας ανάθεση, μασκών υψηλής προστασίας προς 20 ευρώ τη μία με το συνολικό τίμημα να εκτινάσσεται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ με ΦΠΑ, ενώ αφήνει αιχμές ότι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας είναι αδελφός “συγγενικού” προσώπου διοικητή υγειονομικής περιφέρειας!

Εξηγεί μάλιστα με ποιο τρόπο, μέσα από τέτοιες σκανδαλώδεις παραγγελίες “βγαίνουν τα λεφτά και μοιράζεται το χρήμα σε κολλητούς και φίλους και βέβαια όλα νόμιμα” και στέλνει μήνυμα στον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια να παρέμβει γιατί “τώρα δεν μπορείς να πεις πως δεν ήξερες“.

Ο Παύλος Πολάκης αναφέρει στην ανάρτησή του τα εξής:

«Φαντάζεστε να είχα διορίσει επι κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, διοικητή Υγειονομικής περιφέρειας ο οποιος να κάνει τώρα λόγω κοροναϊού απευθείας ανάθεση για μάσκες υψηλής προστασίας με τιμή 20 ευρώ τη μια (η υψηλότερη τιμή που έχει καταγράφει πανελλαδικά !!) σε εταιρεία που ο ιδιοκτήτης είναι αδερφός «συγγενικού»… του προσώπου; (σύνολο ανάθεσης για 75.000 μάσκες 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ευρώ με ΦΠΑ!!!-φωτό 1.2) Το φαντάζεσαι Βασίλη Κικίλια; Πως θα είχαν ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ και αυτόν και εμένα τα ΜΜΕ των «11 εκατομ ευρώ τζάμπα λεφτά»; Τώρα που το έμαθες ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;

Για να σε βοηθήσω περαιτέρω θα σου πω τα εξης:

1) επειδή το θέμα της σκανδαλώδους παραγγελίας (χωρίς να ξέρω τις «συγγενικές».. λεπτομέρειες ) το είχα αναδείξει πριν καμία δεκαριά μέρες, ΕΛΠΙΖΩ να πάγωσε η παραγγελία αυτή, γιατί άλλα νοσοκομεία ξέρω πως παραγγέλνουν και προμηθεύονται αντίστοιχες μάσκες με 6-7 ευρώ (πάλι ψηλά είναι σε σχέση με τα 2,5-3 πριν την πανδημία αλλά πες πως αυτό πάει κι έρχεται…

2) ΑΝ Η ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, κοίτα να δεις, Βασίλη Κικίλια, τι έχουν στήσει τα λαμόγια για να φάνε τα λεφτά:(«οικογενειακά» πάντα…) Έχουν βάλει ένα πονηρό όρο(φωτό 3) στην πρόσκληση ενδιαφέροντος που λέει πως υποχρεούται ο Προμηθευτης να παραδώσει τα είδη σε πέντε ημέρες από την παραγγελία. Πότε θα γίνει η παραγγελία; Σίγουρα αφού υπογραφεί η σύμβαση μετά την απόφαση ανάθεσης που είναι στις 18/3/2020.Το συνολικό ποσό όμως της σύμβασης είναι 1,5 εκατομ ευρώ, ΑΡΑ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ.

Το Ελεγκτικο συνέδριο απαντάει σε δυο έως και 4 μήνες! Άρα πρακτικά μετά την κρίση! Δηλαδή τότε που θάχουν πέσει ξανά οι τιμές και διεθνώς. Αρα ο τύπος που πήρε τη «δουλειά» θα τις πάρει από την Κίνα τον Ιούνιο με 1-2-3 το πολύ ευρώ και θα τις ΠΟΥΛΗΣΕΙ 20 ΕΥΡΩ! Έτσι βγαίνουν τα λεφτά κι έτσι μοιράζεται το χρήμα σε κολλητούς και φίλους… και βέβαια ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ… Λοιπόν για να μην το κουράζω άλλο: ΕΙΤΕ ΠΑΓΩΣΕ ΕΙΤΕ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΔΙΩΧΤΟΝ ΧΘΕΣ!!! Τώρα δεν μπορείς να πεις πως ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ…

ΥΓ… (προς πάσα κατεύθυνση) Τα παραπάνω είναι παράδειγμα «εποικοδομητικης» ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ,για το καλό του δημοσίου συμφέροντος … Καλή κι η σοβαρότητα -υπευθυνότητα αλλά τα λαμόγια έχουν στήσει ΓΛΕΝΤΙ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ κάνοντας την κρίση ευκαιρία (για τις τσέπες τους βέβαια)

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

6167427

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

Στο μαζικό συλλαλητήριο για την ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν και άλλα σωματεία, φορείς, συνδικάτα αλλά και φοιτητικοί…

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

5860197

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

Τον αυτόχειρα εντόπισαν οι οικείοι του. Λίγες ώρες αργότερα, ένας 84χρονος, έκοψε το νήμα της…

Μυστήριο με την αιτία θανάτου της Χρονοπούλου: «Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της» (Video)

χρονοπουλου10

Μυστήριο με την αιτία θανάτου της Χρονοπούλου: «Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της» (Video)

«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία σε αυτή την υπόθεση - Η ιατροδικαστική έκθεση δεν…