«Τόνοι σταυρωμένων ψηφοδελτίων βγαίνουν από το Καραϊσκάκη»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας, κατήγγειλε ότι το γήπεδο του Ολυμπιακού χρησιμοποιείται για την προεκλογική εκστρατεία του Βαγγέλη Μαρινάκη 

NewsRoom 17/05/2019 | 19:28

Σε καταγγελία εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη και του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» προχώρησε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον «ΑΝΤ1».

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μπελαβίλας είπε ότι τόνοι σταυρωμένων ψηφοδελτίων στο όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη βγαίνουν μέσα από το γήπεδο «Καραϊσκάκη», γεγονός που χαρακτήρισε πρωτοφανές στην ιστορία της δημοκρατίας.

Πρωτοφανές χαρακτήρισε επίσης το γεγονός που οι αφίσες στον Πειραιά να μη δείχνουν τον υποψήφιο δήμαρχο, αλλά τον Μαρινάκη.

«Φαντάζεστε να είχε γίνει συμβεί αυτό στην Αθήνα, με τον κορυφαίο δημοτικό σύμβουλο του Μπακογιάννη;» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μπελαβίλας μίλησε για τον Γιάννη Μώραλη, καταλογίζοντάς του ότι «πλέον κρύβεται», καθώς είναι η τρίτη φόρα που ακύρωσε ντιμπέιτ. Για το λόγο αυτό, προσκάλεσε να εμφανιστεί αντ' αυτού σε ντιμπέιτ στην ΕΡΤ τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Συγκεκριμένα, είπε:

«Βαγγέλη Μαρινάκη, σε καλώ εσένα, που είσαι δήμαρχος στον Πειραιά να έρθεις αύριο στο προγραμματισμένο ντιμπέιτ στην ΕΡΤ. Ασε τον Γιάννη στην ησυχία του, ταλαιπωρείται ήδη πολύ».