Τον Τζανετάκο πρότεινε το Ποτάμι για πρόεδρο του ΕΣΡ

Το δημοσιογράφο Γιάννη Τζανετάκο προκρίνει το Ποτάμι ως την καλύτερη λύση για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ, ενώ δεν θεωρεί ως κατάλληλη βάση για τη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου το νόμο Παππά, ύστερα από τη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος το μεσημέρι της Δευτέρας, στη Βουλή, για να καθορίσει τη στάση του στην απογευματινή Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

5784c3c51dc524877c8b480b 1

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, ο επικεφαλής του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης, δήλωσε πως «το Ποτάμι θα επιμείνει στην πρότασή του για συγκρότηση του ΕΣΡ χωρίς πρόσωπα από το παλιό κομματικό παρελθόν. Η ΚΟ του Ποταμιού συζήτησε και εκτίμησε ότι μία καλή λύση θα ήταν αυτήν τη στιγμή ο Γιάννης Τζανετάκος. Καλούμε τα άλλα κόμματα να ανοίξουν κι αυτά τα χαρτιά τους».

Αναφορικά με τις αρμοδιότητες του ΕΣΡ, τόνισε ότι «το ένα θέμα είναι το ΕΣΡ, το άλλο είναι τι θα κληθεί να εφαρμόσει το ΕΣΡ. Εμείς λέμε ότι δεν είναι βάση ο νόμος Παππά, έχει καταπέσει στη συνείδηση της κοινωνίας και, βέβαια, δεν τον αποδεχόμαστε. Επιμένουμε, περισσότερα κανάλια, περισσότεροι εργαζόμενοι και περισσότερα λεφτά στα δημόσια ταμεία».

Έριχναν πυροτεχνήματα στην Πάρνηθα ενώ η Αττική βρισκόταν στο «κόκκινο» για πυρκαγιές (video)

βεγγαλικα πάρνηθα

Έριχναν πυροτεχνήματα στην Πάρνηθα ενώ η Αττική βρισκόταν στο «κόκκινο» για πυρκαγιές (video)

Νέες εικόνες έρχονται στη δημοσιότητα από την Πάρνηθα, οι οποίες δείχνουν ασυνείδητους να συνεχίζουν απτόητοι…