«Τον σκότωσα επειδή μου έκανε μάγια»: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία στο Κορωπί

Ο φερόμενος δράστης έμενε στην ίδια πολυκατοικία με το άτυχο θύμα και είχαν διαφωνήσει για θέματα διαχείρισης της πολυκατοικίας

NewsRoom 03/05/2021 | 18:07

Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη δολοφονία που είχε λάβει χώρα στο Κορωπί δύο μέρες πριν την Πρωτοχρονιά του 2021. 

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες που έχει επιβεβαιώσει το koutipandoras.gr, συνελήφθη από τις αρχές ένας 32χρονος Έλληνας, ο οποίος λίγο μετά τη δολοφονία είχε διαφύγει μαζί με την μητέρα του στην Αλβανία.

Εξεταζόμενος ο 32χρονος αποδέχθηκε τις πράξεις του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δράστης και θύμα έμεναν στην ίδια πολυκατοικία και πριν πολύ καιρό είχαν προστριβές για θέματα διαχείρισης πολυκατοικίας.

Ο δράστης εντοπίστηκε από κινήσεις που έκανε το αυτοκίνητο του πριν και μετά το φόνο, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όταν εντοπίστηκε και προσήχθη είπε ότι το θύμα του είχε κάνει μάγια. 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το CNN Greece, στην απολογία του ο φερόμενος ως δράστης είπε:

«....Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι ο Δ και η Έ μας έκαναν μάγια για να μας καταστρέψουν. Μας έριχναν χώμα, λάδια και κλωστές στα αυτοκίνητα μας, στο μπαλκόνι του σπιτιού μας και στην σκάλες. Όταν άρχισα να καταλαβαίνω ότι τα μάγια τους είχαν πλέον αποτέλεσμα ήταν περίπου τον Οκτώβριο που μας πέρασε -του 2020, δηλαδή. Τότε άρχισα να χάνω κιλά και δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια».

Περιέγραψε μάλιστα στους αστυνομικούς τη στιγμή της δολοφονίας.

«... Εγώ πλησίασα κοντά, άνοιξα την πόρτα του οδηγού και το κόλλησα με το πιστόλι που σας είπα πριν. Τον πυροβόλησα τρεις φορές. Αμέσως μετά γύρισα στο αμάξι μου και έφυγα γρήγορα» ανέφερε.