«Τον σέβεται και τον αγαπά ο λαός…»

Οι λαϊκισταί της αντιπολιτεύσεως άμαθοι όπως είναι από σαβουάρ βιβρ και ποίησιν, ομιλούν περί αδικαιολόγητης βίας, αγριότητος και “μπατσοκρατίας” - θου Κύριε!

5225536

Κάνουν λάθος όσοι διαμαρτύρονται για τις προσλήψεις 1.500 αστυνομικών, για την ίδρυση πανεπιστημιακής Αστυνομίας με επιπλέον πρόσληψη 1030 ειδικών φρουρών, με προσλήψεις συνοριοφυλάκων σε … Αττική και Κορινθία. Για κάθε μία αποχώρηση λόγω συνταξιοδότησης από την Αστυνομία – την μόνη αναγκαία υπηρεσία του δημοσίου – θα πρέπει να προσλαμβάνονται πέντε φρουροί της εννόμου τάξεως, προκειμένου να υπάρχει επάρκεια προσωπικού στην υπηρεσία φρούρησης του πολυχρονεμένου μας πρωθυπουργού. Πώς αλλιώς θα προστατευθεί από τις εκδηλώσεις λατρείας που εκδηλώνει σύσσωμος ο πληθυσμός στις επισκέψεις του ανά τη χώρα;

Αυτοί της λαϊκιστικής αντιπολιτεύσεως οι οποίοι προτιμούν προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού και γιατρών, δασκάλων και καθηγητών, υπαλλήλων του ΕΦΚΑ για να εκδοθούν οι εκκρεμείς συντάξεις, κλπ., είναι απλώς “λαϊκισταί”. Η Ελλάς ευτύχησε επιτέλους να έχει έναν Ηγεμόνα εφάμιλλον του κυβερνήτου Καποδίστρια, του αρχιστρατήγου Κολοκοτρώνη, του Ελευθερίου Βενιζέλου !!! Είναι φυσικόν η πολιτεία να μεριμνήσει ώστε ο λαϊκός όχλος να πλησιάζει τον άνακτα με τάξιν και ευπρέπειαν, και όχι ομαδιδόν, δια να εκφράζει την ευγνωμοσύνην του…     

Άλλωστε όπως δήλωσε ο υπουργός μας Μ. Βορίδης: «Οταν εμφανίζεται πολιτικός, μάλιστα του διαμετρήματος και της εμβελείας του συγκεκριμένου πρωθυπουργού, τον οποίο -τι να κάνουμε τώρα- και τον σέβεται και τον αγαπά ο ελληνικός λαός, θα υπάρχουν αναπόφευκτα, ό,τι μέτρα και να πάρεις, κάποιες εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού προς το πρόσωπό του». 

Αυτές ακριβώς τις εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού παρακολουθήσαμε από τηλεοράσεως στις συγκεντρώσεις και πορείες προς τη Βουλή επ’ ευκαιρία της συζητήσεως του νομοσχεδίου για την παιδεία. Η αστυνομία θέλησε να βάλει τάξη στον όχλο ώστε να προσέρχονται ένας – ένας και ησύχως οι υπήκοοι προκειμένου να διαπιστώνουν από κοντά το “διαμέτρημα και την εμβέλεια του συγκεκριμένου πρωθυπουργού”.

Η αστυνομία αναγκάστηκε να περιορίσει τις άναρχες και βίαιες εκδηλώσεις αγάπης και λατρείας με χρήση φιλικών προς το περιβάλλον χημικών αερίων. Φρόντισε να ομορφύνει την ωραία ατμόσφαιρα με βεγγαλικά και πυροτεχνήματα κρότου λάμψης, να απωθήσει γλυκά τους πρωθυπουργικούς λάτρεις απαγγέλοντας ποιήματα. Οι αστυνομικοί τραγουδούσαν το “Είμαστε η δροσερή πνοή της δημοκρατίας” σε στίχους του παμμέγιστου Κυριάκου Μητσοτάκη και καλούσαν πολλούς από τους οχλαγογούντες σε οντισιόν και μαθήματα φωτογραφίας, πιάνου και καλής συμπεριφοράς στη ΓΑΔΑ.

Οι λαϊκισταί της αντιπολιτεύσεως άμαθοι όπως είναι από σαβουάρ βιβρ και ποίησιν, ομιλούν περί αδικαιολόγητης βίας, αγριότητος και “μπατσοκρατίας” – θου Κύριε. Τους παραδίδομεν εις την χλεύην της Ιστορίας!!!   

Τα φαινόμενα ευαρέσκειας και συμπαθείας μετά … φασκελώματος προς τον πρωθυπουργό θα εντείνονται συν τω χρόνω. Άρα καλώς διορίζονται αστυνομικοί και  ειδικοί φρουροί για να εκπολιτίζονται οι ιθαγενείς ώστε να ακολουθούν τα πρωτόκολλα καλής συμπεριφοράς κατά τις εκδηλώσεις … λατρείας….

ΥΓ: ΜαυρογιαλούροςΚαλά, εσύ δεν είπες ότι πίνουν νερό στο όνομά μου;

Γκρούεζας (Το τέλειο κομματικό ερπετό. Το απόλυτο παράσιτο με το αζημίωτο πάντα. Ετοιμόλογος, δολοπλόκος και γλοιώδης): Ναι πίνουν νερό, αλλά πρέπει να φάνε και τίποτε… Μην πάθουν καμία υδρωπικία!…

(Οποιαδήποτε υπόνοια συσχέτισης εκ μέρους των αναγνωστών, του αξιότιμου υπουργού Εσωτερικών κ. Μ. Βορίδη με τον Γκρούεζα είναι απαράδεκτη, κακεντρεχής, αβάσιμη και δεν εκφράζει τον αρθρογράφο). 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…