Τον Ηλία Παναγιώταρο κατεβάζει η Χρυσή Αυγή στην περιφέρεια Αττικής

Ηλίας Παναγιώταρος

cover
NewsRoom 25/01/2014 | 00:13

Δύο βουλευτές ανακοίνωσε ότι θα "κατεβάσει" η Χρυσή Αυγή στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής, όπου υποψήφιος θα είναι ο Ηλίας Παναγιώταρος, και στο Δήμο Πειραιά, όπου υποψήφιος θα είναι ο βουλευτής Α' Πειραιά Νικόλαος Κούζηλος. Ο Ηλίας Κασιδιάρης, πήρε και επίσημα το χρίσμα του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την παρουσίαση των υποψηφίων της Χρυσής Αυγής στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σε σχετική εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο του Πειραιά, ανακοινώθηκαν επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι που πλαισιώνουν το συνδυασμό: "Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά". Πρόκειται για τους Γρηγόρη Δεμέστιχα και Ηλία Κατσαφάδο.

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου για την Περιφέρεια, όπως και για τον Δήμο της Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο. Εντούτοις, πέρα από τον Ηλία Παναγιώταρο, ανακοινώθηκαν και τα ονόματα των υποψήφιων αντιπεριφερειαρχών.

Πρόκειται για τους: Περικλή Μουλιανάκη (υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά), Μιχάλη Παπαδημητρίου (Νήσων) και Ιωάννη Μεγάλη (Νοτίου Τομέα).