Τον «ασκό του Αιόλου» άνοιξε ο Φουρθιώτης: Αιχμές και υπόνοιες για άλλους υπουργούς της ΝΔ

Νέες αιχμές και υπόνοιες αφήνει ο Φουρθιώτης, για επαφές με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Νέα μηνύματα και τηλεφωνικές κλήσεις με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτη έδωσε στη δημοσιότητα ο υπόδικος παρουσιαστής Μένιος Φουρθιωτης, μετά και την παραδοχή Γεραπετρίτη περί «τριών ή τεσσάρων τηλεφωνικών επικοινωνιών».

Με νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Μένιος Φουρθιώτης δείχνει μία σειρά από μηνύματα και τηλεφωνικές κλήσεις τον Φεβρουάριο του 2021, με τον Γεραπετρίτη, κάτι που δείχνει τις συχνές επαφές που είχαν μεταξύ τους και επιβεβαιώνει τό σημερινό ρεπορτάζ του Documento για τις επαφές Φουρθιώτη με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Στην ανάρτησή του ο Φουρθιώτης εκθέτει το Γεραπετρίτη και υποστηρίζει ότι δεν είχαν μόνο τρεις ή τέσσερις επικοινωνίες, όπως υποστήριξε στη Βουλή ο υπουργός αλλά πολύ περισσότερες. Επίσης αφήνει αιχμές και για άλλους υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ.

Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται για ακόμη μια φορά και θα πρέπει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να απαντήσει είναι τι είδους επαφές είχαν υπουργοί της ΝΔ με τον Μένιο Φουρθιώτη και με τι ανταλλάγματα;

«Κ. Γεραπετριτη ήταν μόνο δυο τα sms? Ήταν μόνο οι κλήσεις του Ιανουαρίου 2021; Για δείτε και κάποια ακόμα sms και αναπάντητες κλήσεις σας προς εμένα και μηνύματα και έρχεται και συνέχεια … επίσης είναι μόνο τα sms και οι κλήσεις μόνο με εσας; Οι υπόλοιποι υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ και αυτοί δεν με γνώριζαν ;» ανέφερε.

Δείτε τα μηνήματα

Πηγή: documentonews.gr

Έβρος: Στον εισαγγελέα οδηγούνται οι πέντε αστυνομικοί για εμπλοκή σε κύκλωμα διακίνησης αλλοδαπών

Έβρος: Στον εισαγγελέα οδηγούνται οι πέντε αστυνομικοί για εμπλοκή σε κύκλωμα διακίνησης αλλοδαπών

Πρόκειται για έναν ανθυπαστυνόμο και τέσσερις αρχιφύλακες, που προέρχονται και εξελίχτηκαν από την Υπηρεσία Συνοριακής…

Τραγωδία στα Τέμπη: Ποινική δίωξη στον πρόεδρο του ΟΣΕ και την επιτροπή αξιολόγησης

Τραγωδία στα Τέμπη: Ποινική δίωξη στον πρόεδρο του ΟΣΕ και την επιτροπή αξιολόγησης

Ποινική δίωξη άσκησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας στα στελέχη του ΟΣΕ για το…