Newsroom

Newsroom

Τον Αντώνη Λιβάνη προτείνει ως μάρτυρα ο Τσοχατζόπουλος

Το  ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Αντώνη Λιβάνη πρότεινε ως μάρτυρα υπεράσπισής του ο Άκης Τσοχατζόπουλος, στη δίκη για την υπόθεση…

2165014

Το  ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Αντώνη Λιβάνη πρότεινε ως μάρτυρα υπεράσπισής του ο Άκης Τσοχατζόπουλος, στη δίκη για την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων που εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό.Ο κ. Λιβάνης θα είναι το πρώτο πολιτικό πρόσωπο που προτείνει ο κατηγορούμενος για να τον υπερασπιστεί.

Εντωμεταξυ  ο κατηγορούμενος  μέσω του συνηγόρου του, κατά τη διαδικασία, επανέφερε το αίτημα να εξεταστούν ως μάρτυρες για την υπόθεση της προμήθειας των εξοπλιστικών, τα μέλη του ΚΥΣΕΑ.Όπως υποστήριξαν, είναι αδήριτη η ανάγκη της μαρτυρίας τους έτσι ώστε το δικαστήριο να καταλήξει σε ασφαλή δικανική κρίση.

Όπως ανακοινώθηκε από το δικηγορικό γραφείο του Γιάννη Παγορόπουλου, συνηγόρου του Άκη Τσοχατζόπουλου, “Ο κος Αντώνης Λιβάνης κατέθεσε ενώπιον συμβολαιογράφου για τον πρότερο βίο του κου Άκη Τσοχατζόπουλου αυστηρά μέχρι το 1996. Δεν έγινε καμία κατάθεση για την μετέπειτα εποχή”.