Newsroom

Newsroom

Ο Τομ Χανκς για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό

«Φοράτε μάσκα, πλένετε τα χέρια σας, τηρείτε την κοινωνική αποστασιοποίηση. Αν δεν τα κάνετε αυτά δεν τρέφω και πολύ σεβασμό για εσάς».

AP 20073630850292

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Τομ Χανκς, ο οποίος ανέρρωσε μετά την μόλυνσή του με κορονοϊό νωρίτερα φέτος, δήλωσε ότι δεν σέβεται ιδιαίτερα όσους αρνούνται να τηρήσουν τα μέτρα προφύλαξης κατά του κορονοϊού όπως η χρήση της μάσκας σε δημόσιο χώρο.

Ο Χανκς και η σύζυγός του, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Ρίτα Γουίλσον, αποκάλυψαν τον Μάρτιο ότι είχαν βγει θετικοί στον κορονοϊό όσο βρίσκονταν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα μιας ταινίας.

“Τουλάχιστον τρία βασικά πράγματα μπορεί να τα κάνει ο καθένας, αν επιλέξει να τα κάνει”, δήλωσε ο 63χρονος Χανκς σε πρόσφατη συνέντευξή του στην τηλεόραση του Ρόιτερς. “Φοράτε μάσκα, πλένετε τα χέρια σας, τηρείτε την κοινωνική αποστασιοποίηση. Αν δεν τα κάνετε αυτά δεν τρέφω και πολύ σεβασμό για εσάς”.

Ο Χανκς, ο οποίος έχει βραβευτεί δύο φορές με Όσκαρ, μια για την ταινία “Φιλαδέλφεια” και μια για τον “Φόρεστ Γκαμπ”, συνέκρινε τα προστατευτικά μέτρα με τα μέτρα που παίρνουν οι οδηγοί στο τιμόνι για να είναι ασφαλείς.

“Αν οδηγείς αυτοκίνητο πρέπει να χρησιμοποιείς το φλας, να μην τρέχεις υπερβολικά και να αποφεύγεις τους πεζούς”, είπε.

“Είτε μας αρέσει είτε όχι σε αυτό είμαστε όλοι μαζί”, πρόσθεσε. Οι ΗΠΑ βρίσκονται πρώτες στην κατάταξη των χωρών ως προς τον αριθμό των κρουσμάτων κορονοϊού και θανάτων από covid-19.

Λόγω της πανδημίας, η νέα ταινία του Χανκς με τίτλο “Greyhound” θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα Apple TV+ από την Παρασκευή αντί να προβληθεί στους κινηματογράφους. Πολλές κινηματογραφικές αίθουσες σε όλον τον κόσμο παραμένουν κλειστές για να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…