Το χρονοδιάγραμμα για τον έλεγχο του πόθεν έσχες και για την καταβολή της πρώτης δόσης από τον Ιβάν Σαββίδη

Η διαδικασία του διαγωνισμού για τις άδειες συνεχίζεται κανονικά, με τον επόμενο που αναδείχθηκε από τη δημοπρασία, δήλωσαν κυβερνητικές πηγές, μετά την αποχώρηση του Γ. Καλογρίτσα, αφότου απορρίφθηκε αίτημα για παράσταση στην καταβολή της πρώτης δόσης για την τηλεοπτική άδεια.

57e93a9c1dc524b1708b4790

Οι ίδιες πηγές σημείωσαν ότι, σύμφωνα με τη διαδικασία, θα πρέπει να διενεργηθεί έλεγχος του «πόθεν έσχες» εντός πέντε ημερών και εντός 15 ημερών να καταβληθεί το τίμημα.

Πρώτος επιλαχών, μετά την αποχώρηση Καλογρίτσα, είναι ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος είχε δώσει περισσότερα χρήματα διεκδικώντας την άδεια.

Μιλώντας και νωρίτερα στον ρ/σ Παραπολιτικά, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς είχε επισημάνει πως ο πρώτος επιλαχών ανακηρύσσεται προσωρινός υπερθεματιστής. Γίνεται ο έλεγχος των οικονομικών στοιχείων όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος ορίζεται ως οριστικός υπερθεματιστής και καλείται να καταβάλει το τίμημα.

Ερωτηθείς αν για τους υπόλοιπους τρεις, που έχουν καταβάλει τη δόση, έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία, εξήγησε πως υπάρχει η εκκρεμότητα των προδικαστικών προσφυγών. «Θα κρίνει η επιτροπή μέσα στα προβλεπόμενα και μόλις ολοκληρωθεί αυτό θα προχωρήσουμε στην έκδοση των αδειών» πρόσθεσε.

To αιχμηρό υπονοούμενο της Μαρίας Μπακοδήμου για την Ζήνα Κουτσελίνη: «Aντί να τοποθετηθεί, πήγε στο cheeseburger» (Video)

mpakodimou zina sxolio

To αιχμηρό υπονοούμενο της Μαρίας Μπακοδήμου για την Ζήνα Κουτσελίνη: «Aντί να τοποθετηθεί, πήγε στο cheeseburger» (Video)

Για την αποτυχημένη επίκληση στο συναίσθημα που έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη μετά τον σάλο που…