Το χιούμορ του Κικίλια είναι χειρότερο από τα επιχειρήματά του

Με το δικό του ξεχωριστό χιούμορ (;) σχολίασε ο Βασίλης Κικίλιας το άρθρο του πρωθυπουργού στην εφημερίδα Documento για τον Ανδρέα Παπανδρέου. «Μέχρι τη ΔΕΘ θα φτάσουν να μιλούν για τον Τρικούπη, τον Καποδίστρια και πιο πίσω» σχολίασε, κατεβάζοντας το θερμόμετρο σε επίπεδα Δεκεμβρίου...

58594dd71dc5243e2e8b49df

«Φαντάζομαι ότι μέχρι τη ΔΕΘ θα φτάσουν να μιλούν για τον Τρικούπη, τον Καποδίστρια και πιο πίσω. Η ουσία και η πραγματικότητά που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία σήμερα, είναι ότι ξεκινούν πλειστηριασμοί ηλεκτρονικοί, για 1 εκατ. κόκκινα δάνεια. “Κάθε ένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη”. Αυτά προσπαθούν να αποκρύψουν οι κύριοι της κυβέρνησης και σπέρνουν αυτά τα δήθεν επικοινωνιακά σόου στον δρόμο προς τη ΔΕΘ» είπε ο εκπρόσωπος Τύπου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989. 

Πρόσθεσε ακόμη ότι η κυβέρνηση «δεν μπορεί να σώσει με επικοινωνιακά τερτίπια, τη λαίλαπα η οποία έρχεται, έχει τσακίσει την ελληνική κοινωνία, έχει κλείσει τις τράπεζες με capital controls, μας έχει χρεώσει σε δυο χρόνια 100 δισ. και μιλάει για το χθες».

Παράλληλα σημείωσε ότι επί Ν.Δ. δεν γίνονταν πλειστηριασμοί, ότι προστατευόταν η πρώτη κατοικία με τον νόμο Κατσέλη «και οι κύριοι ήταν στα κάγκελα και ούρλιαζαν». Μάλλον, ο κ. Κικίλιας παρέλειψε να αναφέρει πως το 2014 είχαν γίνει 16.000 πλειστηριασμοί από 19.200 το 2013, όταν το 2008 και 2009 είχαν γίνει αντίστοιχα 43.000 και 52.000 πλειστηριασμοί.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι από αυτά τα οποία εξήγγειλε προεκλογικά στις τελευταίες εκλογές «και υφάρπαξε την ψήφο των Ελλήνων».

Επέκρινε τον πρωθυπουργό για το γεγονός ότι «κατηγορεί τη Ν.Δ. ότι ρέπει προς την άκρα δεξιά, την ίδια στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ συγκυβερνά με τον κ. Καμμένο». Προφανώς, οι Άδωνις, Βορίδης και Πλεύρης προέρχονται από το… δημοκρατικό ΛΑΟΣ.

«Σε αυτή την κυβέρνηση δεν υπάρχει ιδεολογία, υπάρχει η καρέκλα. Για την καρέκλα γίνονται όλα» υποστήριξε για να καταλήξει: «Το εκλογικό σώμα περιμένει καρτερικά, με υπομονή και θα δώσει τις απαντήσεις του όταν θα έρθει η ώρα».

Τέμπη: Εντυπωσιακό γκραφίτι αφιερωμένο στη μνήμη της άτυχης Κέλλυς σε σχολείο της Καλαμαριάς

CropImage 20

Τέμπη: Εντυπωσιακό γκραφίτι αφιερωμένο στη μνήμη της άτυχης Κέλλυς σε σχολείο της Καλαμαριάς

Το έργο έκανε την εμφάνισή του στο 6ο Λύκειο Καλαμαριάς, όπου είναι μαθήτρια η 17χρονη…