Το unfair Παπαδάκη σε Αυγέρη: Πρώτα συμφωνεί και μετά την εκθέτει… (video)

Η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος Παπαδάκης δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια «λάθη» αλλά...

αυγερη

Η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη ήταν καλεσμένη σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη με τον δημοσιογράφο να κάνει μια αντιδεολογική κίνηση, παρά το γεγονός ότι «κατηγόρησε» την κ. Αυγέρη για τον ίδιο λόγο.

Πιο συγκεκριμένα μετά το πέρας της συνέντευξης ο Γ. Παπαδάκης ανέφερε: «Είχαμε προηγουμένως την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Δώρα Αυγέρη. Δεν ήταν απολύτως δεοντολογικό να μην έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ερωτήσεις.

Ανεξαρτήτως αν είχε γίνει συνεννόηση με τον αρχισυντάκτη ή όχι να μην παρέμβει κανείς άλλος. Αν γινόταν κάτι διαφορετικό η κυρία Αυγέρη μπορεί και να αποχωρούσε. Εγώ θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Κάτια και τον Ανδρέα».

O λόγος για τους δημοσιογράφους Ανδρέα Παπαδόπουλο και Κάτια Μακρή, οι οποίοι δεν απεύθυναν ερωτήσεις στη Δώρα Αυγέρη, με την Κάτια Μακρή μάλιστα να τονίζει: «Eγώ κάθισα ήσυχη γιατί σέβομαι εσένα Γιώργο. Η κυρία Αυγέρη θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη, ως παλιά συνάδερφος».

Ακριβώς αυτό ήταν και το unfair του δημοσιογράφου, το οποίο και λόγο της μακράς εμπειρίας του θα μπορούσε να αποφύγει, καθώς από τη στιγμή που υπήρχε μια συμφωνία του αρχισυντάκτη της εκπομπής με την εκπρόσωπο τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν υπάρχει κανένας λόγος να το σχολιάζεις στον αέρα πόσο μάλλον όταν η ίδια δεν είναι παρούσα.

Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Παπαδάκης δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια «λάθη» καθώς όταν επικαλούμαστε τον κώδικα δεοντολογίας σίγουρα δεν μπορούμε να παραβλέπουμε τον σεβασμό στους καλεσμένους μας και στις συμφωνίες που έχουμε κάνει με αυτούς.

Δείτε το απόσπασμα στην αρχή του βίντεο: