Το τυχερό ζευγάρι που άλλαξε τελευταία στιγμή τα εισιτήρια και δεν μπήκε στο μοιραίο αεροπλάνο

Την τύχη με το μέρος του είχε ένα ζευγάρι που τη τελευταία στιγμή άλλαξε το εισιτήριό του και δεν επιβιβάστηκε στη μοιραία πτήση του αεροσκάφους Antonov που συνετρίβη λίγο έξω από τη Μόσχα με τραγικό απολογισμό 71 νεκρούς.

5a8191bf1dc524ac1a8b456e

Ο λόγος που δεν επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος ήταν επειδή το αυτοκίνητο που σχεδίαζαν να αγοράζουν δεν ήταν έτοιμο εγκαίρως.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος Μάξιμ Κολομέιτσεφ, ο οποίος την Κυριακή έκλεινε τα 35 του χρόνια, και η 25χρονη σύντροφός του, Nazezha, σχεδίαζαν να ταξιδέψουν στο Ορσκ προκειμένου να γιορτάσουν εκεί μαζί με τους δικούς τους ανθρώπους.

Ωστόσο, ο επιχειρηματίας και η σύντροφός του στάθηκαν τυχεροί αφού η αντιπροσωπεία τους κάλεσε λίγες ώρες πριν επιβιβαστούν και τους ανακοίνωσε πως το αυτοκίνητο δεν ήταν έτοιμο ακόμα προς παράδοση.

«Όταν ανακάλυψα ότι το αυτοκίνητο δεν ήταν έτοιμο αποφασίσα να καθυστερήσω το ταξίδι για μια εβδομάδα» είπε ο 35χρονος και πρόσθεσε:

«Η αλλαγή των εισιτηρίων κοστίζει περίπου 170 δολάρια, αλλά έχουμε τη ζωή μας»,

Το επιβατικό αεροπλάνο που ανήκει στο ρωσικό εμπορικό αερομεταφορέα Saratov Airlines συνετρίβη περίπου πέντε λεπτά μετά την απογείωσή του για Ορσκ από το αεροδρόμιο Domodedovo της Μόσχας με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο και οι 71 επιβαίνοντες. 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…