Το Twitter «έβγαλε» amber alert για Μητσοτάκη – «Περιμένει να μεγαλώσουν τα μούσια»

«Χάθηκε ο Πρωθυπουργός, μπορείτε να βοηθησετε;»

μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης παρά τις εγκληματικές ευθύνες του κράτους για τη δολοφονία του 29 χρονου οπαδού της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν έχει κάνει ούτε μια δήλωση  για το πως 150 νεοναζί χούλιγκανς κατάφεραν να διασχίσουν ανενόχλητοι σχεδόν όλη την επικράτεια της χώρας και να φτάσουν μέχρι την πρωτεύουσα για να σκοτώσουν.

Ο άλλοτε λαλίστατος κ. Μητσοτάκης αυτή τη φορά δεν έχει βρει ούτε μια λέξη για όσα έχουν συμβεί μαζί με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου, ο οποίο για να αποφύγει την παραίτηση «έριξε» όλη την ευθύνη σε κάποιος αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, τους οποίους απέπεμψε από τι θέσεις του.

Όπως είναι φυσικό οι χρήστες του Twitter δεν θα άφηναν ασχολίαστη τη στάση του εξαφανισμένου πρωθυπουργού και μάλιστα πίστεψαν πως η «εξαφάνιση» αυτή ίσως να οφείλεται και στο ότι μπορεί να «Περιμένει να μεγαλώσουν τα μούσια», κάτι που συνηθίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και οι υπουργοί όταν γίνεται κάποιο τραγικό περιστατικό γιατί όπως άλλοτε έχει πει και ο ίδιος «Με ενδιαφέρει η επικοινωνία και όχι η ουσία».

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets:

Φωτιά στην Ύδρα: Συνελήφθησαν 13 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού από όπου έριξαν πυροτεχνήματα

limeniko skafos 6

Φωτιά στην Ύδρα: Συνελήφθησαν 13 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού από όπου έριξαν πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη 13 ατόμων για τη φωτιά που εκδηλώθηκε την Παρασκευή το βράδυ στην Ύδρα…