Το tweet του Άδωνη για Μαρέβα και το επικό τρολάρισμα από Βαξεβάνη (ΦΩΤΟ)

Το Σύζυγος με σίγμα κεφαλαίο και το… αυτοκρατορικό γλείψιμο!

5911b11e1dc5247c1f8b47aa 1

Ακόμη μια Κυριακή, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζει πρωτοσέλιδο του Documento. Ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε για ακόμη μια φορά στον εκδότη και δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη εξαιτίας ρεπορτάζ που φιλοξενεί η εφημερίδα.

Ο λόγος για το θέμα «Μαρέβα – Game: Επιχειρηματικά παιχνίδια με οσμή εξουσίας από τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη». Ο κ. Γεωργιάδης φαίνεται πραγματικά πως εξοργίστηκε από το εν λόγω ρεπορτάζ.

Δεν εξηγείται αλλιώς το τόσο μένος που έβγαλε εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη αλλά και την τόση «λατρεία» που έδειξε για τη γυναίκα του… αυτοκράτορα!

Έγραψε λοιπόν ο Άδωνις Γεωργιάδης το εξής:

«Είσαι ό,τι το πιο χυδαίο έχει εμφανιστεί. Η επίθεση στην κα Γκραμπόφσκι μόνο και μόνον διότι είναι η Σύζυγος του Κυριάκου είναι ανανδρία».

Φυσικά, ο δημοσιογράφος δεν άφησε ασχολίαστο το tweet του κ. Γεωργιάδη. Για την ακρίβεια του έδωσε μια απάντηση που μάλλον δεν περίμενε.

Έγραψε ο Κώστας Βαξεβάνης:

“Το Σύζυγος με σίγμα κεφαλαίο να είναι αυτοκρατορικό το γλείψιμο”


Όπως μπορείτε να δείτε και οι ίδιοι, όντως ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στη Μαρέβα Μητσοτάκη ως «Σύζυγο» του Κυριάκου και όχι σύζυγο. Μάλλον, όπως χαρακτηριστικά παρατήρησε ο δημοσιογράφος, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ήθελε να δείξει την «εκτίμησή του» προς το πρόσωπο της συζύγου του αρχηγού του, με έναν αυτοκρατορικό… τρόπο.

Δείτε το σημερινό πρωτοσελίδο του Documento


Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…