Το… τσατ Πολάκη – Χατζηνικολάου στο facebook για τα χρέη της Real: «Κάνε μου μήνυση!», λέει ο Πολάκης

Στα... comments παραπέμπεται η κόντρα που ξέσπασε από το πρωί

network 3569734 1920

Σε διαδικτυακό… τσακωμό εξελίσσεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει από το πρωί μεταξύ του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη και το εκδότη της εφημερίδας Real, Νίκου Χατζηνικολάου, μετά την ανάρτηση εκ μέρους του κ. Πολάκη των χρεών που έχουν οι εταιρείες του κ. Χατζηνικολάου.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε ότι οι εταιρείες του Νίκου Χατζηνικολάου έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ ύψους 32,5 εκατ. ευρώ, τονίζοντας μάλιστα ότι έχει αποδείξεις για τα όσα λέει.

Από την πλευρά του ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε μέσω social media, με τον εκδότη να μην αμφισβητεί το ύψος των χρεών, αλλά να ξεκαθαρίζει ότι αυτά είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται.

«Τα χρέη των εταιρειών στις οποίες αναφέρεστε είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται κανονικά.Για άλλη μια φορά επιτίθεστε εναντίον μου με συκοφαντίες και ψέματα.Θλιβερό.Ενημερωθείτε και σταματήστε τη λάσπη», είπε χαρακτηστικά.

Ωστόσο, η κόντρα εξελίχθηκε σε… τσατ στο facebook, με τον Παύλο Πολάκη να παρεμβαίνει με σχόλιο, προκαλώντας τον Νίκο Χατζηνικολάου να του ασκήσει μήνυση.

Ο Χατζηνικολάου σήκωσε το γάντι και απάντησε και εκείνος ότι οι εταιρείες θα κινηθούν νομικά εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Screenshot 2023 03 29 170602

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης είχε κάνει νωρίτερα την παρακάτω ανάρτηση: 

“Καλημέρα, Καλημέρα” κ. Νίκο Χατζηνικολάου:
Πριν από μια εβδομάδα με αποκάλεσες δημόσια άθλιο, συκοφάντη και βρωμιάρη (φωτό 1).
Επέλεξα να μη σου απαντήσω. Όχι λόγω αδυναμίας, αλλά γιατί εγώ απαντώ μόνο με στοιχεία.
Σήμερα λοιπόν, με βάση στοιχεία που ήρθαν στην κατοχή μου, σε καλώ και σε προκαλώ να απαντήσεις δημόσια:
Ισχύει ότι εταιρείες σου φέρεται να έχουν ΑΡΡΥΘΜΙΣΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, συνολικού ύψους 32.540.044,50 €;
Το γράφω και ολογράφως γιατί το ποσό είναι ασύλληπτο: ΤΡΙΑΝΤΑ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑΤΕΣΣΕΡΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΕΝΉΝΤΑ ΛΕΠΤΑ; (φωτό 2)
Συγκεκριμένα:
– Η εταιρεία «REAL MEDIA Α.Ε»: 14.903.032,77 € στην Εφορία και 5.007.069 € στον ΕΦΚΑ
– Η εταιρεία «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Α.Ε»: 10.468.726,84 € στην Εφορία
– Η εταιρεία «REAL PRESS Α.Ε»: 1.595.420,32 € στην Εφορία
– Η εταιρεία «ΕΝΙΚΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Α.Ε»: 565.795,57 € στον ΕΦΚΑ.
Την απάντησή σου δεν την περιμένω εγώ, γιατί εδώ δεν πρόκειται για κάποια προσωπική «βεντέτα». Την περιμένει με αγωνία η κοινωνία που στενάζει υπό το βάρος ασήκωτων χρεών και δανείων!

Τραγωδία στην Αίγινα: Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ηλικιωμένος στη Σουβάλα

thalassa 3

Τραγωδία στην Αίγινα: Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ηλικιωμένος στη Σουβάλα

Από το Λιμεναρχείο Αίγινας που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική…